Jump to content

Kako zamišljam carstvo Božije...

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Царство божије унутра је у вама".....рекло би се ко још у овоме животу није у њему и оно у њему...мрка капа... али да не будем партибрејкер...

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Пошто има тема где сте могли да пишете о томе како замишљате пакао , мислим да је ред да се отвори и контра тема и да овде пишете како замишљате рај .

Ја га замишљам као потпуно светлим са људима са потпуно белом одећом .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Nasmejani ljudi koji umeju da kazu : Izvoli, Hvala, Izvini, Oprosti, Mogu li nekako da pomognem....mir...ljubav, radost i dobra volja. I kao u suprotnoj temi, misljenja sam da je Raj stanje duse i moze se ziveti i na ovom svetu...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Боље је мислити о паклу сада, имаћу целу вечност да замишљам рај ако се не спасем. :) 

Не знам, много људи, сви весели, има старих и младих (како је ко умро). Сви знају да читају мисли, ником не сметају лоше ствари које је неко урадио за живота. Земља у најбољем издању, природа, птичице, чист ваздух. Бог, анђели, сви су ту. Мислим да ће бити тешко ући тамо...

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Delim mišljenje jednog brata da će Carstvo Božije biti kao kada se sveti Jovan Bogoslov naslonio na grudi Isusove i slušao srce koje je kucalo vekovima pre... Sa Onim si koga voliš, to je raj :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Замишљам га као потпуно одсуство зла где само љубав влада .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

А зашто Мирославе?  

Што не пустиш мало своју машту , маштање није грех . :)

Подели на овим сајтовима

Šta ćeš da radiš sa crncima?

Па и црнци могу да носе белу одећу.

Prema ovom spisku koji sam izbunario, jeste.

Па по том списку би деца били највећи грешници , што је апсурдно .

Подели на овим сајтовима

А Христ каже да су деца благословена и свако ко прими дете у кућу , исто је као да је примио Христа.

Што се тиче текста који наводиш , многи износе своје ставове о вери и има свега и свачега по интернету.

Подели на овим сајтовима

Sad mi pade na pamet da bi raj bio pun ovakvih likova. :)))

Trebala bi mi čitava večnost da ih sve trolnem, a da ne radim ništa drugo dok to ne završim.

Јесте смешно и зато сам га изабрао за најбољи одговор , али није у опису посла анђелима да шаљу у пакао и у рај .  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...