звончица Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Не замишљам, само чекам... да се изненадим и одушевим, ако га се удостојим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 "Царство божије унутра је у вама".....рекло би се ко још у овоме животу није у њему и оно у њему...мрка капа... али да не будем партибрејкер... звончица and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Пошто има тема где сте могли да пишете о томе како замишљате пакао , мислим да је ред да се отвори и контра тема и да овде пишете како замишљате рај . Ја га замишљам као потпуно светлим са људима са потпуно белом одећом . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Nasmejani ljudi koji umeju da kazu : Izvoli, Hvala, Izvini, Oprosti, Mogu li nekako da pomognem....mir...ljubav, radost i dobra volja. I kao u suprotnoj temi, misljenja sam da je Raj stanje duse i moze se ziveti i na ovom svetu... geronymo and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Боље је мислити о паклу сада, имаћу целу вечност да замишљам рај ако се не спасем. Не знам, много људи, сви весели, има старих и младих (како је ко умро). Сви знају да читају мисли, ником не сметају лоше ствари које је неко урадио за живота. Земља у најбољем издању, природа, птичице, чист ваздух. Бог, анђели, сви су ту. Мислим да ће бити тешко ући тамо... Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Примерно так. Давор73, Аурор, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 https://www.pouke.org/forum/topic/6461-kako-zami%C5%A1ljam-carstvo-bo%C5%BEije/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Delim mišljenje jednog brata da će Carstvo Božije biti kao kada se sveti Jovan Bogoslov naslonio na grudi Isusove i slušao srce koje je kucalo vekovima pre... Sa Onim si koga voliš, to je raj "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Kao kafanu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Замишљам га као потпуно одсуство зла где само љубав влада . Bashful Anna and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 А зашто Мирославе? Што не пустиш мало своју машту , маштање није грех . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Šta ćeš da radiš sa crncima? Па и црнци могу да носе белу одећу. Prema ovom spisku koji sam izbunario, jeste. Па по том списку би деца били највећи грешници , што је апсурдно . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 А Христ каже да су деца благословена и свако ко прими дете у кућу , исто је као да је примио Христа. Што се тиче текста који наводиш , многи износе своје ставове о вери и има свега и свачега по интернету. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Hristos kaze-Arsenija,dodji,sve ti je oprosteno...i ja potrcim. :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Sad mi pade na pamet da bi raj bio pun ovakvih likova. Trebala bi mi čitava večnost da ih sve trolnem, a da ne radim ništa drugo dok to ne završim. Јесте смешно и зато сам га изабрао за најбољи одговор , али није у опису посла анђелима да шаљу у пакао и у рај . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука