andrej Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Јој немојте да мислите да је брак рај за остварење сексуалних жеља .. моја другарица се удала за лика који 3 године није хтео да је пипне, неки психо, говорио јој је да јој је предугачак језик, да мора прво да га скрати да би он са њом имао секс. И на крају су се развели. Какав краљ... sHa_sarcasticlol Што се ове теме тиче, интересантно колико људи (па и непозваних жена 0110_hahaha) се сматра компетентним да да било какав савет дечку од 15 година по овом питању - осим, евентуално, овог што је рекла Аљонка, да потражи свештеника достојног поверења за овакво питање. Надам се да ће се Бебану, по овом питању, ипак на ПП јавити и бар неки од отаца који су с нама на форуму, а чија би мислења по овом питању, била духовно најмеродавнија. Претпостављам да смо сви свесни да је давање савета истовремено и преузимање одговорности за све последице (позитивне или негативне), које из савета произилазе? modesty је реаговао/ла на ово 1 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 пало је смућивање са више страна са врло брзим постављањем одговора, а неки су му то већ саветовали на теми о посту коју је паралелно отворио ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Претпостављам да смо сви свесни да је давање савета истовремено и преузимање одговорности за све последице (позитивне или негативне), које из савета произилазе? TAKO JE! Ali na zalost, toga vrlo cesto nismo svesi pa olako delimo savete... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Јој немојте да мислите да је брак рај за остварење сексуалних жеља .. моја другарица се удала за лика који 3 године није хтео да је пипне, неки психо, говорио јој је да јој је предугачак језик, да мора прво да га скрати да би он са њом имао секс. И на крају су се развели. Какав краљ... 8086.gif Што се ове теме тиче, интересантно колико људи (па и непозваних жена bluelite) се сматра компетентним да да било какав савет дечку од 15 година по овом питању - осим, евентуално, овог што је рекла Аљонка, да потражи свештеника достојног поверења за овакво питање. Надам се да ће се Бебану, по овом питању, ипак на ПП јавити и бар неки од отаца који су с нама на форуму, а чија би мислења по овом питању, била духовно најмеродавнија. Претпостављам да смо сви свесни да је давање савета истовремено и преузимање одговорности за све последице (позитивне или негативне), које из савета произилазе? Краљ лудила, да.Него, ово је мач са 2 оштрице: ако даш савет, можда грешиш, ако само упутиш на свештеника, можда тај неко оде од тебе и каже уф ал си ми помогаооо .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ima i toga. Jednoj mojoj drugarici trebao savjet oko dosta delikatne situacije, i ja joj preporucim popu... ona se vratila jos ludja no sto je otisla... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ima i toga. Jednoj mojoj drugarici trebao savjet oko dosta delikatne situacije, i ja joj preporucim popu... ona se vratila jos ludja no sto je otisla... Јој :cheesy:пс крива ти слика :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Dusa moja :cheesy: Nisam je fino skenirala. To mi je babaa :cheesy: (jel ovo :mad:? Ma, Masa me nagovorila) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 E dje sam babu "turila"... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Budi strpljiv Bebane jos par godina i eto ti odlicna zvaka, lepo drugarici ili simpatiji objasnis da je to greh sto radite i da treba da se pripomognete. Pomocices drugarici i sebi :cheesy: . Sobzirom da si nam nesvesno pokazao da znas da privuces paznju devojaka/zena, bices ti prava momcina! Strpljen spasen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Beban Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 haha :cheesy: a, sto par godina? :P e, a je li moze prije braka? kako se gleda na to? sada verovatno ima post o tome, pa me uputite 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 jedan blaženopočivši vladika u svojim 80-tim godinama, odahnuvši, rekao:"Pobedio sam ga” (greh bluda) "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Dusa moja 0442_feel Nisam je fino skenirala. To mi je babaa Знам, баш је лепа и заслужује да се исправно позиционира dancedance Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Dusa moja Nisam je fino skenirala. To mi je babaa dancedance Знам, баш је лепа и заслужује да се исправно позиционира Vidiš li ti Bebane ko o čemu žene o slici i babi u tvojoj temi 0110_hahaha Nema potrebe da crveniš zbog toga. Mašo i Tavita 0442_feel . bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Beban Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 hehe,totaly offtopic 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 офтопичарке 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука