Jump to content

Molim pripadnice zenskog pola da ne otvaraju ovo, da se ne crvenim bezveze.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јој немојте да мислите да је брак рај за остварење сексуалних жеља .. моја другарица се удала за лика који 3 године није хтео да је пипне, неки психо, говорио јој је да јој је предугачак језик, да мора прво да га скрати да би он са њом имао секс. И на крају су се развели.

Какав краљ...  sHa_sarcasticlol

Што се ове теме тиче, интересантно колико људи (па и непозваних жена  0110_hahaha) се сматра компетентним да да било какав савет дечку од 15 година по овом питању - осим, евентуално, овог што је рекла Аљонка, да потражи свештеника достојног поверења за овакво питање. Надам се да ће се Бебану, по овом питању, ипак на ПП јавити и бар неки од отаца који су с нама на форуму, а чија би мислења по овом питању, била духовно најмеродавнија. Претпостављам да смо сви свесни да је давање савета истовремено и преузимање одговорности за све последице (позитивне или негативне), које из савета произилазе?

• Волим 1

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

пало је смућивање са више страна са врло брзим постављањем одговора, а неки су му то већ саветовали на теми о посту коју је паралелно отворио ...

Подели на овим сајтовима

Претпостављам да смо сви свесни да је давање савета истовремено и преузимање одговорности за све последице (позитивне или негативне), које из савета произилазе?

TAKO JE! Ali na zalost, toga vrlo cesto nismo svesi pa olako delimo savete...

Подели на овим сајтовима

Јој немојте да мислите да је брак рај за остварење сексуалних жеља .. моја другарица се удала за лика који 3 године није хтео да је пипне, неки психо, говорио јој је да јој је предугачак језик, да мора прво да га скрати да би он са њом имао секс. И на крају су се развели.

Какав краљ...  8086.gif

Што се ове теме тиче, интересантно колико људи (па и непозваних жена  bluelite) се сматра компетентним да да било какав савет дечку од 15 година по овом питању - осим, евентуално, овог што је рекла Аљонка, да потражи свештеника достојног поверења за овакво питање. Надам се да ће се Бебану, по овом питању, ипак на ПП јавити и бар неки од отаца који су с нама на форуму, а чија би мислења по овом питању, била духовно најмеродавнија. Претпостављам да смо сви свесни да је давање савета истовремено и преузимање одговорности за све последице (позитивне или негативне), које из савета произилазе?

Краљ лудила, да.

Него, ово је мач са 2 оштрице: ако даш савет, можда грешиш, ако само упутиш на свештеника, можда тај неко оде од тебе и каже уф ал си ми помогаооо ..

Подели на овим сајтовима

Budi strpljiv Bebane jos par godina i eto ti odlicna zvaka, lepo drugarici ili simpatiji objasnis da je to greh sto radite i da treba da se pripomognete. Pomocices drugarici i sebi :cheesy: .

Sobzirom da si nam nesvesno pokazao da znas da privuces paznju devojaka/zena, bices ti prava momcina!

Strpljen spasen.

Подели на овим сајтовима

jedan blaženopočivši vladika u svojim 80-tim godinama, odahnuvši,  rekao:"Pobedio sam ga” (greh bluda)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Dusa moja  Just_Cuz_19

Nisam je fino skenirala. To mi je babaa  dancedance

Знам, баш је лепа и заслужује да се исправно позиционира :)

Vidiš li ti Bebane ko o čemu žene o slici i babi u tvojoj temi 0110_hahaha

Nema potrebe da crveniš zbog toga.

Mašo i Tavita  0442_feel . bangin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...