Jump to content

Vrijeme provedeno za monitorom....

Препоручена порука

Evo, samo da dodam, tamo se leci jedan srednjoskolac (koga znam) od zavisnosti od igrica. Skoro da uopste u skolu nije isao, inace je miran decko i ima lice andjela, ali nj. roditelji kazu da je postao agresivan od igrica, da kad mu oduzmu komp, pokazuje sve simptome apstinencije klasicnog zavisnika, i tako....da mu pomognu, u skoli ga nisu oborili godinu zbog zvanicne dijagnoze zavisnika koju su lekari utvrdili.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Evo, samo da dodam, tamo se leci jedan srednjoskolac (koga znam) od zavisnosti od igrica. Skoro da uopste u skolu nije isao, inace je miran decko i ima lice andjela, ali nj. roditelji kazu da je postao agresivan od igrica, da kad mu oduzmu komp, pokazuje sve simptome apstinencije klasicnog zavisnika, i tako....da mu pomognu, u skoli ga nisu oborili godinu zbog zvanicne dijagnoze zavisnika koju su lekari utvrdili.

Чула сам за њега, а неко га је и усликао у моменту зекри:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Мислим да је већина форумаша свакодневно на нету између 5 и 8 сати...

Дакле то се зове болест зависности,без икаквог оправдања,таман да се монитор пуши од тамјана... confused1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Da li ga ne provodite drugacije jer niste dovoljno hrabri?

Напротив,  сувише  сам  храбра, па  мало  спуштам  дипле...  0203_cool

slavabogu

пс шта су дипле?

Машке, кад  се  много  свира на  '' двојницама'', (врста  фруле),

искоче, '' жиле'',(дипле)  на  врату.

'' Двојнице-дипле'',

Постављена слика            klapklap_2.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> :)

Подели на овим сајтовима

Da li je ovo nacin provodjenja svog vremena kojim ste zadovoljni?

Da li ga ne provodite drugacije jer niste dovoljno hrabri?

1.Pa kad se svjesno sjedne za kompjuter sa ciljem da se nešto pročita,vidi,nauči onda to vrijeme provedeno za komp. ima opravdanje jer nama služi,a ne mi njemu.Međutim kada krenemo da mi njemu služimo,onda je to pogrešno i pretvara se u robovanje...Ja recimo pored monitora moram da sam često zbog alatki koje koristim kao što su AutoCaD,ArchiCad,mada gledam da i tu organizujem vrijeme,koliko je to moguće.

2.Ovo drugo pitanje je zanimljivo,ako se isključi opravdanost provodjenja pored monitora radi posla itd.

Hrabrost bi u ovom slučaju bila recimo Isusova molitva.

Подели на овим сајтовима

Кад нисам за компом, друштво ме одвуче негде и онда причам глупости или се глупирам, после мрзим себе...изузев кад одем негде у манастир, цркву или кад радим. Зато је ово бољи избор slavabogu

Ja mislim da ti ovde to radish mnogo bolje nego sa drushtvom.  joooj
Подели на овим сајтовима

Дакле то се зове болест зависности,без икаквог оправдања,таман да се монитор пуши од тамјана... :)

Управо ово хтједох да кажем...

Зашто једни друге не упозоримо, ако смо већ заједница која гаји љубав?

Можда некоме треба подстицај јер не може сам?

Подели на овим сајтовима

Дакле то се зове болест зависности,без икаквог оправдања,таман да се монитор пуши од тамјана... smej.gif

Upozorila, bih te, Ritam, smanji malo, ulazis u eXXXtra opasno podrucje Zone Sumraka, imas vise poruka po danu i od mene, opasnog internet zavisnika.  :)
Подели на овим сајтовима

Дакле то се зове болест зависности,без икаквог оправдања,таман да се монитор пуши од тамјана... smej.gif

Upozorila, bih te, Ritam, smanji malo, ulazis u eXXXtra opasno podrucje Zone Sumraka, imas vise poruka po danu i od mene, opasnog internet zavisnika.  :)
Хвала на упозорењу, али то говори о мојој ефикасности а не проведеном времену...  smej.gif
Подели на овим сајтовима

Хвала на упозорењу, али то говори о мојој ефикасности а не проведеном времену...  :cheesy:

Znas sta, ovde mnogi ne gase kompjuter pa ni stranicu i kad nisu tu, ali, koliko si poruka u danu poslao bice relevantni kriterijum za dijagnozu kad dodje grupa psihologa koja ovde po pozivu oca Ivana proverava psihicko zdravlje forumasa, obicno kvartalno. A nekad i citaju poruke.  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Кад нисам за компом, друштво ме одвуче негде и онда причам глупости или се глупирам, после мрзим себе...изузев кад одем негде у манастир, цркву или кад радим. Зато је ово бољи избор 0203_cool

Ja mislim da ti ovde to radish mnogo bolje nego sa drushtvom.  0409_feel
овде је лакше, јер мора да се пише и барем мало размисли пре него се отворе уста ...

добар тренинг за напоље  dada

него мене занима друга ствар ...

јел сте некад исповедили предуго седење за компом, јел прихватате (они који имају тај проблем, чак и они који размишљају да немају) да патите и од тога ... дакле не занима ме пред људима, више да ли сте начисто са Богом и самим собом ...

дакле и питање је онда практично реторичког карактера  0405_feel

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...