Jump to content

Vrijeme provedeno za monitorom....

Препоручена порука

Хвала на упозорењу, али то говори о мојој ефикасности а не проведеном времену...  bighugbighug

Znas sta, ovde mnogi ne gase kompjuter pa ni stranicu i kad nisu tu, ali, koliko si poruka u danu poslao bice relevantni kriterijum za dijagnozu kad dodje grupa psihologa koja ovde po pozivu oca Ivana proverava psihicko zdravlje forumasa, obicno kvartalno. A nekad i citaju poruke.  0110_hahaha

Најпре  да  проверимо  здравље  тих  психолога... 0203_cool :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

него мене занима друга ствар ...

јел сте некад исповедили предуго седење за компом, јел прихватате (они који имају тај проблем, чак и они који размишљају да немају) да патите и од тога ... дакле не занима ме пред људима, више да ли сте начисто са Богом и самим собом ...

дакле и питање је онда практично реторичког карактера  klapklap

Ja za ispovest bolje da ne odgovorim, da me neko ne linchuje ovde  blessyou, ali svoje greske priznajem svesno pred sobom.

Подели на овим сајтовима

мали офтопик  4chsmu1

него мене занима друга ствар ...

јел сте некад исповедили предуго седење за компом, јел прихватате (они који имају тај проблем, чак и они који размишљају да немају) да патите и од тога ... дакле не занима ме пред људима, више да ли сте начисто са Богом и самим собом ...

дакле и питање је онда практично реторичког карактера  hfvguio

Ja za ispovest bolje da ne odgovorim, da me neko ne linchuje ovde  greengrin, ali svoje greske priznajem svesno pred sobom.
напиши па да те личујемо  greengrin greengrin greengrin

шалим се, све то потпада у: ''из пада у пад, до спасења''  hfvguio 4chsmu1

иначе, како дефинишеш страхоту пада, према ранама/ожиљцима или према туђем аршину?

енд оф мали офтопик  hfvguio

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Свакако, постоји проблем зависности...

Међутим, зависи какав однос имамо и према интернет-услугама, тиме и форумима...

Ако се дотичемо православних форума, ту може да се јави проблем што неко мисли да може бити црквен човек "он лајн" примајући благодат као извор светиње преко монитора...

Са друге стране, нико не зна где су границе Цркве, тиме и благодати, да би тек тако ставио катанац на интернет јер благодат проналази пут до човека на различите начине...

Дакле, монитор не може да еманира благодат, нити да замени Цркву и место Сабрања...али може да испуни ту мисионарску димензију или да саопшти искуство боготражења, тиме и обожења, другима...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...