Ритам Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Da li je ovo nacin provodjenja svog vremena kojim ste zadovoljni? Da li ga ne provodite drugacije jer niste dovoljno hrabri? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Da li je ovo nacin provodjenja svog vremena kojim ste zadovoljni? Da li ga ne provodite drugacije jer niste dovoljno hrabri? Ti si moj idol. 0203_cool (Nadam se da mi Bog ovo oprasta. dada) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Знаћемо ако попунимо неки психо тест. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Da li je ovo nacin provodjenja svog vremena kojim ste zadovoljni? Da li ga ne provodite drugacije jer niste dovoljno hrabri? Na obadva pitanja odgovor je ne .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Mislim da ne treba nikakav psiho test, jednostavno sekunda iskrenosti. Nije bitno sta cete odgovoriti ovdje, ili mozda ne odgovoriti. Bitno je sta cete sebi reci... Ovim ne osporavam koristenje foruma, vec apelujem na njegovu pametnu upotrebu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Mislim da ne treba nikakav psiho test, jednostavno sekunda iskrenosti. Nije bitno sta cete odgovoriti ovdje, ili mozda ne odgovoriti. Bitno je sta cete sebi reci... Ovim ne osporavam koristenje foruma, vec apelujem na njegovu pametnu upotrebu. Ja ga pametno koristim, istresem se lepo ovde... 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Mislim da ne treba nikakav psiho test, jednostavno sekunda iskrenosti. Nije bitno sta cete odgovoriti ovdje, ili mozda ne odgovoriti. Bitno je sta cete sebi reci... Ovim ne osporavam koristenje foruma, vec apelujem na njegovu pametnu upotrebu. Postoje sabori forumaša koji se organizuju svake godine, a i neki forumaši koji hoće, i koji su u mogćnosti, sastaju se i druže i mimo ovog virtuelnog sveta .... Ako si možda to mislio ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ne, ne mislim na to. To je preljepo sto se forumasi sastaju. Lijepo je sto se i ovdje sastaju. Samo postoji mogucnost da mladi ljudi forumom zamjene neke stvari koje se ne mogu forumom zamjeniti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ne, ne mislim na to. To je preljepo sto se forumasi sastaju. Lijepo je sto se i ovdje sastaju. Samo postoji mogucnost da mladi ljudi forumom zamjene neke stvari koje se ne mogu forumom zamjeniti. Ritam, nismo mi bash tako mladi. Al' evo, ja se prijavih juche na kurs veronauke, neshto cu ovde i da nauchim. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ta mogućnost zavisnosti važi generalno za internet, pa tako i za ovaj forum.... Ne valja ni u stvarnom životu kad se za nešto preterano vežeš, a kamoli za nešto "imaginarno".... Nego, kao što reče Nico, ovde dolaze ljudi prevashodno da nešto nauče i da se obaveste o Crkvenim pitanjima, a i da upoznaju istomišljenike (i ne istomišljenike i da sa njima razgovaraju.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Nego, kao što reče Nico, ovde dolaze ljudi prevashodno da nešto nauče i da se obaveste o Crkvenim pitanjima, a i da upoznaju istomišljenike (i ne istomišljenike ) i da sa njima razgovaraju.... Da, ali ne svi, mislim da su mnogima u pitanju drugi razlozi koje je tesko priznati, a tesko i ispraviti... Zavisniku treba pomoci, ali je pitanje da li se medjusobno prepoznajemo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Nisam te najbolje shvatio.... Objasni malo.... Koji drugi razlozi? Ako misliš da neki ljudi imaju neki konkretan problem (duhovni ili neki drugi), onda da.... I takvi dolaze na forum i ne retko nalaze utehu.... A ako misliš da su većina članova samo zavisnici od foruma (interneta), mislim da nisi u pravu.... Ne može se nekome ni probati pomoći ako taj neko ne želi pomoć... Potrebno je da se taj neko obrati nekome, može javno, može i na pp, svejedno je.... a sigurno je da će najbolja moguća, onolika koliko dozvoljavaju naše ljudske slabosti, pomoć sigurno doći.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Nego, kao što reče Nico, ovde dolaze ljudi prevashodno da nešto nauče i da se obaveste o Crkvenim pitanjima, a i da upoznaju istomišljenike (i ne istomišljenike ) i da sa njima razgovaraju.... Da, ali ne svi, mislim da su mnogima u pitanju drugi razlozi koje je tesko priznati, a tesko i ispraviti... Zavisniku treba pomoci, ali je pitanje da li se medjusobno prepoznajemo... Ajmo svi u Drajzerovu! 4chsmu1 Ja prva priznajem. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Da li je ovo nacin provodjenja svog vremena kojim ste zadovoljni? Da li ga ne provodite drugacije jer niste dovoljno hrabri? Na obadva pitanja odgovor je ne .... потпис. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Nego, kao što reče Nico, ovde dolaze ljudi prevashodno da nešto nauče i da se obaveste o Crkvenim pitanjima, a i da upoznaju istomišljenike (i ne istomišljenike ) i da sa njima razgovaraju.... Da, ali ne svi, mislim da su mnogima u pitanju drugi razlozi koje je tesko priznati, a tesko i ispraviti... Zavisniku treba pomoci, ali je pitanje da li se medjusobno prepoznajemo... Ajmo svi u Drajzerovu! Ja prva priznajem. 4chsmu1 офтопик: тамо не бих ни да умирем. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука