Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=13&nav_category=16&nav_id=445239 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 пу смрадова :cheesy2:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='idea' /> пс мене од 2000. (гле симболике-тад је оно беше ушла демократија у Србију) више ништа не чуди, од кад је на слободи, без иједног дана у затвору, пуштен убица моје мајке. Тада ми се, на болан начин, разбистрило много тога везано за судство у Србији, за људе у Србији, ... видим ни Грчка не заостаје. Нека је он благо нама на ''слободи'', чемерна му та слобода. Биће му још горе али то је његов избор. Неки људи много воле да их јако ''бију''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=13&nav_category=16&nav_id=445239 Слава Богу. idea "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 који је он краљ, кад још увек носи мантију и камилавку ... који он суд онда признаје? не признаје Цркву која га је рашчинила, не признаје земаљски суд који неће да удостоји да се појави на суђењу и од чијег је гоњења побегао превентивно у другу земљу, Божји суд чију Цркву не признаје ... сам свој антиминс вукља около, сам своја светиња, у шта ли он верује дође ти да се запиташ ... додуше и удомљен је (био?) код епископа грчког који се слично понаша ... интернет је чудо једно, посебна реалност, посебна Црква. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ma ako ne priznaje zemaljski sud, moze da ga plati...a Boziji ne mora da priznaje, on svakoga ceka stadaradimПа то, осим што је безобразан, невиђено је и глуп.Ипак је он И духовно лице, требало би да зна све о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=13&nav_category=16&nav_id=445239 Слава Богу. stadaradim Па сад...нисам сигуран да "захвалност" требамо Богу упутити. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ma ako ne priznaje zemaljski sud, moze da ga plati...a Boziji ne mora da priznaje, on svakoga ceka 301Па то, осим што је безобразан, невиђено је и глуп.Ипак је он И духовно лице, требало би да зна све о томе. мислиш, БИО духовно лице ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Јел могуће да у човеку баш ништа добро не остане? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Јел могуће да у човеку баш ништа добро не остане?У Дејану Виловском није остало доброг? Није тачно...чим је изашао из суднице,застао је и рекао у себи:"Добро је!". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Боље да се не чудим много и не питам, па како је могуће да неко нема ни мало савести. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Драга братијо и сестријо морам да кажем да ми се овде поједини коментари нису учинили добронамерним и мислим да се мало претерало у просудама. Неко је за Дејана Виловског рекао да је глуп, безобразан ...да се тражи "жив или мртав" (!) и сл. што мислим да никако није у реду. Када се десе овакве тешке ствари (сумња за проневверу и спремање раскола,оптужница,рашчињење, потрага,затвор,суђење...) ту не би требало да има места било каквим коментарима а камо ли оваквим , по мени, увредама .....У таквим тренуцима искрен човек и верник треба да ћути и да се моли.....Ако мислимо да нешто није по правди увек се сећамо праведног Божијег суда и не осуђујемо нити ропћемо ни на кога.... Као што знате, ја нисам неки фан Виловског али у дубини срца желим да ово што се десило са њим на крају буде нека грешка, да се покаже, ако јесте(!), да није крив јер такве ствари нису добре за Христову Цркву, иако имам пуно поверење у наше еминентне владике . Знам да нису тек тако покренуле ову причу .... Али просто, и поред ових ствари, култура осећања и размишљања у овим тренуцима треба да буде у области суздржања и неосуђивања.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ти се оче моли за њега, ја немам намеру. Назови ме и нехришћанком, твоја ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Мат 5,44 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Боље да се не чудим много и не питам, па како је могуће да неко нема ни мало савести.Ево,нећу чак говорити у контексту овог случаја,већ уопштено...Могуће је,Машо...било и биће,на жалост.Не могу рећи,а ти и сама то веома добро знаш као хришћанка,да је одсутво савести иреверзибилан процес,да се човек не може преумити јер покајање је увек могуће,али требамо знати да стање одсутва савести такође представља из много разлога примаљив свесни избор,плод слободе и њеног различитог квалитативног усмерења,тако да је код појединаца увек могућа жеља,па чак и страствена жеља,за одсуством савести...просто и једноставно. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=13&nav_category=16&nav_id=445239 Слава Богу. dada Па сад...нисам сигуран да "захвалност" требамо Богу упутити. Slava Evru. 0203_cool Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука