Бранко Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 биће настављена веронаука, само да се Мара мало ослободи обавеза 4chsmu1 ko чека, дочека!!! ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 ... ma OK, samo opusteno ... sad idu hladniji dani, u 9 ce svi biti kuci vec uveliko ... svi cekamo Maru da nastavi sa predavanjima ... isus-sinai MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Поздрав, Меденице добру си књигу ставио на форум,ако имаш још неку постави,заиста је душекорисна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Поздрав, Меденице добру си књигу ставио на форум,ако имаш још неку постави,заиста је душекорисна. пошто је суштина Православља у светој Тајни причешћа, мислим да ти не треба пуно сем те и Новог Завета, као и здравог духовног вођства. све поред тога је на културу и бразовање, као и духовно уздизање, а моја препорука ти је да пронађеш неке књиге старца Порфирија Капсокаливита, или светог Никодима Светогорца (Агиорита) - Духовни савети. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Drage moje i dragi moji, Dajte mi samo još malo vremena. Obnavljajte gradivo - ne opuštajte se!!! Voli vas vaša Mara :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Drage moje i dragi moji, Dajte mi samo još malo vremena. Obnavljajte gradivo - ne opuštajte se!!! Voli vas vaša Mara lqj2e2sokakote Изгледа да нам Тим Спик истекао... нисмо платили... ај, пронаћи ћемо алтернативно, вероватно и боље решење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Drage moje i dragi moji, Dajte mi samo još malo vremena. Obnavljajte gradivo - ne opuštajte se!!! Voli vas vaša Mara lqj2e2sokakote Изгледа да нам Тим Спик истекао... нисмо платили... ај, пронаћи ћемо алтернативно, вероватно и боље решење. Ako i kada pronađete rešenje - javljajte!!! 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Drage moje i dragi moji, Dajte mi samo još malo vremena. Obnavljajte gradivo - ne opuštajte se!!! Voli vas vaša Mara lqj2e2sokakote Изгледа да нам Тим Спик истекао... нисмо платили... ај, пронаћи ћемо алтернативно, вероватно и боље решење. Ako i kada pronađete rešenje - javljajte!!! 70zfof0qsamomolitva Ма снаћиће се оИван већ гарантовано dada ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Изгледа да нам Тим Спик истекао... нисмо платили... ај, пронаћи ћемо алтернативно, вероватно и боље решење. Но пробљем. Ради регуљаре. Вероватно имате старију верзију софтвера која је некомпактибилна са протоколом. Последња иначица је 4.6.2 и сучеље је донекле измењено. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 ... u svakom slucaju ostaje dobri stari Skype ... oduvek bio, jeste, i bice - FREE!!! MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Drage moje i dragi moji, Dajte mi samo još malo vremena. Obnavljajte gradivo - ne opuštajte se!!! Voli vas vaša Mara Изгледа да нам Тим Спик истекао... нисмо платили... ај, пронаћи ћемо алтернативно, вероватно и боље решење. мени се качи нормално ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 ... malo je naslovna strana drugacija, ali nista strasno ... medjutim, kada ukucam text... <02:24:24> insufficient client permissions (failed on b_client_server_textmessage_send) ... o cemu se radi?! Kao da sam banovan?! MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 ... malo je naslovna strana drugacija, ali nista strasno ... medjutim, kada ukucam text... <02:24:24> insufficient client permissions (failed on b_client_server_textmessage_send) ... o cemu se radi?! Kao da sam banovan?! Можда ти је проблем са претраживачем ? Који користиш ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 ... malo je naslovna strana drugacija, ali nista strasno ... medjutim, kada ukucam text... <02:24:24> insufficient client permissions (failed on b_client_server_textmessage_send) ... o cemu se radi?! Kao da sam banovan?! адреса 188.138.16.143 порт 10007 и то ти пријављује кад се логујеш?ајде ја сам логован, па да видим шта се дешава. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука