Jump to content

Упис на прву online веронауку у Србији!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja ne znam da li sam Mari poslao pp. Kad posaljem pogledam u poslate poruke nema nista. Ako neko zna nek mi objasni kako to funkcionise.

Одговорила сам ти!!! Пошаљи ми пп и у њој следеће: име, презиме, место становања, годиште, па да те уписујем!!! Пустићу те на море, ал ћу да ти дам лектиру за читање!!!  smej.gif smej.gif 0203_cool

hvala

Маро ако не будеш строга неко ће се и овако радовати :  4chsmu1

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 284
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja ne znam da li sam Mari poslao pp. Kad posaljem pogledam u poslate poruke nema nista. Ako neko zna nek mi objasni kako to funkcionise.

Одговорила сам ти!!! Пошаљи ми пп и у њој следеће: име, презиме, место становања, годиште, па да те уписујем!!! Пустићу те на море, ал ћу да ти дам лектиру за читање!!!  0501_musicgirl_smiley bighugbighug

hvala

Маро ако не будеш строга неко ће се и овако радовати :  :drugarstvo:

default/smiley.gif
1317_womens  1312_womens  bliss jeeee  :cheesy2:  klapklap  brokoli
Подели на овим сајтовима

Драга браћо и сестре,

Хвала свима вама који сте се пријавили за упис у прву школу православне веронауке по систему online pouke.org. Још увек има места, а с обзиром да ће школа почети са радом следеће недеље (у среду, 28. јула, 2010.године, у 21.00 час), за све заинтересоване можемо продужити упис до уторка, 27. јула, 2010. године. Часови ће се одржавати два пута недељно, средом и петком од 21.00 час. Термин одржавања наставе је одређен на основу ваших сугестија.

Да подсетим, за упис је потребно да ми пошаљете приватну поруку на адресу Мара, а у поруци наведите ваше име и презиме, место становања и годину рођења и бићете ОДМАХ уписани!

Играћемо се „праве школе“, али ћемо учити озбиљно. Часови ће трајати 45 минута, а имаћемо и редара и таблу!!! План и програм је направљен за наредна два месеца односно, 16 часова на којима ћемо НАУЧИТИ основне истине православне вере. Добијаћете и домаће задатке и лектиру!!! Домаће задатке ћете радити за сваки следећи час, а лектиру ћете читати током трајања школе. Уколико буде потребно организоваћемо и допунске часове.

Потребно је да имате свеску и оловку на часу, а ја ћу се потрудити да вам прикажем интересантан видео материјал за сваку тему коју ћемо обрађивати.

Замолила бих да reas и svetlanabl допуне своју пријаву тј. да ми пошаљу своје податке (име, презиме, место становања и годину рођења).

О свакој, евентуалној промени обавестићу вас на време.

Уколико имате било какву сугестију или коментар - изволите кажите!!!

Срдачно вас поздрављам,

Ваша Мара

joooj

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

????????

1. 28 jul je sreda a 29.... cetvrtak?????

То је по старом календару  0110_hahaha

Словна грешка. Веронаука почиње у среду 28. јула у 21 час.

1127_battle

Подели на овим сајтовима

????????

1. 28 jul je sreda a 29.... cetvrtak?????

То је по старом календару  0110_hahaha

Словна грешка. Веронаука почиње у среду 28. јула у 21 час.

1127_battle

Ubiše me ti kalendari!   70zfof0qsamomolitva

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да бисте могли слушати часове битно је да инсталирате TeamSpeak3 за Ваш оперативни систем и подесите искључивање микрофона, да не би на часовима ометали предавача.

Пре приступа предавањима прочитајте УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ TeamSpeaka

За сва питања и нејасноће питајте овде.

Подели на овим сајтовима

Zorulerecords  :cheesy2: :cheesy2: klapklap :cheesy2:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Да ли још увек има слободних места?

Знам да је у пет до дванаест, али касно сам сазнао. Ако има, ја бих врло радо слушао оба курса, уколико је то могуће (разлог је тај што радим као катихета, па бих волео да видим искуства других колега, и наравно, научим нешто...за то бар увек има места).

Подели на овим сајтовима

Ja bih se prijavila ali 02.08. moram malo da se poradjam pa ne znam koliko cu moci redovna da budem na predavanjima. Ne bih da ostavim utisak "neozbiljna" a volela bih  da ucestvujem  89898989898989

Draga Tašo, ovo je najlepša poruka koju sam dobila!!!  hvala  slava3  slava3 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> idi4qejsizd. Molim te, pošalji mi tvoje podatke (ime, prezime, mesto stanovanja, godina rođenja) da te upišem. Slušaj časove koliko ti situacija dozvoljava (časovi će trajati i u septembru). Za tebe ću da spremim poseban paket predavanja u pisanoj (elektronskoj) formi koji će se ticati pravoslavnog vaspitanja deteta.  blessyou  blessyou  blessyou

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...