Mилица Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Маро, јесам код Дарка сам се пријавила, па надам се да ће бити мјеста и за мене да нисам закаснила. Слушала сам једно од снимљених предавања, није лоше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Mogu li ja da budem redar? Бићеш редар!!! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Carinik Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Претпостављам да ће ово бити вечерња школа, односно да ће часови бити у вечерњим терминима, као раније на радничким универзитетима. Пошто се на крају курса добијају захвалнице и дипломе, предлажем да они вероученици који савладају почетни курс понесу звање КВ теолог, а напредни ВКВ теолог slavabogu Пошто сам, не знам због чега, у школи остављао утисак да сам као онај "синак" из цртаног филма са петлом Софронијем (онај паметни дечко са наочарима), ја бих да прескочим овај почетни... isus-sinai "A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 A mogu li da se prave izostanci? Ja mozda odem na more krajem jula pa ne znam da li cu moci bas na svim casovima biti? Obecavam da cu uciti i na moru hfvguio Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Све је ствар договора вас и вероучитеља. hfvguio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ja ne znam da li sam Mari poslao pp. Kad posaljem pogledam u poslate poruke nema nista. Ako neko zna nek mi objasni kako to funkcionise. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ja ne znam da li sam Mari poslao pp. Kad posaljem pogledam u poslate poruke nema nista. Ako neko zna nek mi objasni kako to funkcionise.Па тако функционише, одговориће Мара, не брини. Само ако си послао. Задњи дан ће бити постављен списак свих вероученика. Тачно ће да се зна колико има слободних места, ако их уопште буде било. КОга нема на списку нека се пријави поново. Све ће бити у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ja ne znam da li sam Mari poslao pp. Kad posaljem pogledam u poslate poruke nema nista. Ako neko zna nek mi objasni kako to funkcionise. Одговорила сам ти!!! Пошаљи ми пп и у њој следеће: име, презиме, место становања, годиште, па да те уписујем!!! Пустићу те на море, ал ћу да ти дам лектиру за читање!!! 0110_hahaha 0110_hahaha hfvguio hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 уписан сам! него, јел треба сви да пошаљемо име, презиме, место становања, годиште? мени онда само додај Београд и 1978. 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Mene interesuje da li ce mi trebati mikrofon nekad ako treba da se odgovara? Da znam da li da ga kupujem. oleeeee Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Mene interesuje da li ce mi trebati mikrofon nekad ako treba da se odgovara? Da znam da li da ga kupujem. Ако можеш да га купиш - купи!!! Нејјефтиније слушалице са микрофоном коштају 990 динара. Ако је проблем да га купиш моћи ћеш да куцаш у оном прозорчићу. Мада сам ја то замислила мало интерактивно!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Можда је најбоља ствар да се купе слушалице и микрофон посебно. Микрофон кошта негде окок 150 динара а звук може преко звучника. Зар то није дивно? 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Можда је најбоља ствар да се купе слушалице и микрофон посебно. Микрофон кошта негде окок 150 динара а звук може преко звучника. Зар то није дивно? 4chsmu1 Може!!! 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Пријавио се 0203_cool Зна ли се када почиње предавање ? Можда негдје и пише али немам времена да читам, стисли испити па је пажња на другој страни. Изгледа да нема одмора ни преко љета по питању школе 4chsmu1 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Предавања почињу око 25 јула. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука