Jump to content

Упис на прву online веронауку у Србији!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 284
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Претпостављам да ће ово бити вечерња школа, односно да ће часови бити у вечерњим терминима, као раније на радничким универзитетима.

Пошто се на крају курса добијају захвалнице и дипломе, предлажем да они вероученици који савладају почетни курс понесу звање КВ теолог, а напредни ВКВ теолог  slavabogu 

Пошто сам, не знам због чега, у школи остављао утисак да сам као онај "синак" из цртаног филма са петлом Софронијем (онај паметни дечко са наочарима), ја бих да прескочим овај почетни...  isus-sinai

"A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ja ne znam da li sam Mari poslao pp. Kad posaljem pogledam u poslate poruke nema nista. Ako neko zna nek mi objasni kako to funkcionise.

Па тако функционише, одговориће Мара, не брини. Само ако си послао. Задњи дан ће бити постављен списак свих вероученика. Тачно ће да се зна колико има слободних места, ако их уопште буде било. КОга нема на списку нека се пријави поново. Све ће бити у реду.
Подели на овим сајтовима

Ja ne znam da li sam Mari poslao pp. Kad posaljem pogledam u poslate poruke nema nista. Ako neko zna nek mi objasni kako to funkcionise.

Одговорила сам ти!!! Пошаљи ми пп и у њој следеће: име, презиме, место становања, годиште, па да те уписујем!!! Пустићу те на море, ал ћу да ти дам лектиру за читање!!!  0110_hahaha 0110_hahaha hfvguio

hvala

Подели на овим сајтовима

уписан сам!

него, јел треба сви да пошаљемо име, презиме, место становања, годиште?

мени онда само додај Београд и 1978.  0409_feel

Подели на овим сајтовима

Mene interesuje da li ce mi trebati mikrofon nekad ako treba da se odgovara? Da znam da li da ga kupujem. :)

Ако можеш да га купиш - купи!!! Нејјефтиније слушалице са микрофоном коштају 990 динара. Ако је проблем да га купиш моћи ћеш да куцаш у оном прозорчићу. Мада сам ја то замислила мало интерактивно!!!  ;)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Можда је најбоља ствар да се купе слушалице и микрофон посебно. Микрофон кошта негде окок 150 динара а звук може преко звучника. Зар то није дивно?  0203_cool

Подели на овим сајтовима

Можда је најбоља ствар да се купе слушалице и микрофон посебно. Микрофон кошта негде окок 150 динара а звук може преко звучника. Зар то није дивно?  4chsmu1

Може!!!  0203_cool

Подели на овим сајтовима

Пријавио се  0203_cool

Зна ли се када почиње предавање ? Можда негдје и пише али немам времена да читам, стисли испити па је пажња на другој страни.

Изгледа да нема одмора ни преко љета по питању школе  4chsmu1

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...