Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ово може да буде интересантно и за вашу породицу: Укључите звучнике, угасите микрофон и сви у породици слушате. TeamSpeak3 је врло лако инсталирати. Имате на почетку ове теме објашњење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ja poslala poruku!! Nadam se da cu da dobijem mesto... Da ne bude princip kao svugde u Srbiji da moram da imam vezu da bi me primili!! nesiguran omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ja poslala poruku!! Nadam se da cu da dobijem mesto... Da ne bude princip kao svugde u Srbiji da moram da imam vezu da bi me primili!! nesiguran Имаће место, не брините... а сад мито и корупција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пријавио се smej.gif А како ће бити са Изостанцима и ја се то питам??? 4chsmu1 Изостанци? smej.gif smej.gif Bice batina Sekastraca izgleda. Cuo sam da cemo kleciti na kukuruzu ako budemo izostali i pravili ludorije na casu nesiguran http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Оче хоће бити оцене? nesiguran Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Наравно. nesiguran Како може чкоља без оцена? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ja poslala poruku!! Nadam se da cu da dobijem mesto... Da ne bude princip kao svugde u Srbiji da moram da imam vezu da bi me primili!! Драга моја, овде је веза легитимна ствар!!! Све иде преко везе тј. каблова (видљивих и невидљивих) који нас на невероватан начин спајају!!! nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пријавио се smej.gif А како ће бити са Изостанцима и ја се то питам??? srecan Изостанци? 4chsmu1 smej.gif Bice batina Sekastraca smej.gif izgleda. Cuo sam da cemo kleciti na kukuruzu ako budemo izostali i pravili ludorije na casu winter Пази шта стоји вероучитељки испод сличице!!! Ко претрпи до краја, тај ће се спасти (Мт.24:13) nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пријавио се nasznak12 А како ће бити са Изостанцима 1407_love и ја се то питам??? 4chsmu1 Изостанци? pravilaa :pravila: Bice batina Sekastraca greengrin izgleda. Cuo sam da cemo kleciti na kukuruzu ako budemo izostali i pravili ludorije na casu winter Пази шта стоји вероучитељки испод сличице!!! Ко претрпи до краја, тај ће се спасти (Мт.24:13) Па, да вас видим!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Јел се зна ко је директор , заменик , пепагог , правник и секретар ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Јел се зна ко је директор , заменик , пепагог , правник и секретар ?! Не робујемо бирократији!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Mogu li ja da budem redar? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 А да , заборави на спемачицу , чистачицу , домара , котлара кад је зима , па теткица - кфе кухарица...! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ja poslala poruku!! Nadam se da cu da dobijem mesto... Da ne bude princip kao svugde u Srbiji da moram da imam vezu da bi me primili!! 4chsmu1 Драга моја, овде је веза легитимна ствар!!! Све иде преко везе тј. каблова (видљивих и невидљивих) који нас на невероватан начин спајају!!! stadaradim 319.gif ovdje je sve moguće što na drugim mjestima nije 4chsmu1 klapklap klapklap klapklap "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Изостанци? Наравно да ћете изостанке оправдавати, као у школи. У томе је највећа чар овога што радимо. Ми смо сви једна велика деца и ја се тако најлепше осећам, надам се и сви ви. Ау што је школа згодна, лечи лењост и самоћу, ко да ми је кућа родна, штета што не ради ноћом klapklap stadaradim Pa ova radi i noću!!! 4chsmu1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука