Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Видим да је ово пун погодак! Браво Маро! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ја се пријавио код Дарка али ми није још рекао да ли сам примљен. 1405_love Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Prijavite se kod Darka slobodno. On nije tu do subote, ali ce primiti vase zahteve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Видим да је ово пун погодак! Браво Маро! :P :P https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> 0110_hahahaСлужимо народу!!! Народе, навали!!! Само на zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилица Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пријавила се и ја али још нисам добила одговор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилица Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 ... а чекам ово од марта мјесеца Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пријавио се 0110_hahaha А како ће бити са Изостанцима Пријавила се и ја али још нисам добила одговор 0110_hahaha ... а чекам ово од марта мјесеца :P Можда није на комп. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пријавила се и ја али још нисам добила одговор :bla: Немам твоју поруку!!! bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Ајде ти то понови!!! hvala А ако си се пријавила код Дарка.....јавиће ти се....не брини....колико видим неће бити ту до суботе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 bliss jeeee Upisana!!! :bla: bliss jeeee 4chsmu1 bliss jeeee "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пријавио се bliss jeeee А како ће бити са Изостанцима bliss jeeee и ја се то питам??? bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 bliss jeeee Upisana!!! klapklap bliss jeeee klapklap 319.gif bliss jeeee :bla: 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пријавио се bliss jeeee А како ће бити са Изостанцима bliss jeeee Пријавила се и ја али још нисам добила одговор bliss jeeee ... а чекам ово од марта мјесеца :bla: Можда није на комп. Ви сви знате нас...волимо да се играмо, уживамо у сваком тренутку са вама који заиста капирате ово што ми радимо... циљ овога је да се добро дружимо, научимо врло битне ствари за наш литургијски живот, који ћете, ако Бог да, остварити у вашим парохијским заједницама, вашим црквама. Ми не негујемо никакв духовни елитизам, напротив- боримо се против тога. Зато ће ова веронаука кроз игру, забаву и озбиљност да вас томе научи. Ваша црква (храм), ваш свештеник, ваша литургијска заједница, ваш Бог, ваша браћа и сестре. Верујемо да можемо допринети здравој и верски (литургијски) уздигнутој нашој Цркви. Ова веронаука је само мали корак ка томе. Још много тога ће бити афирмативног код нас и све више се склањамо од дневне црквене политике. Има ко ће о томе да размишља. Мара и Дарко су проверени људи, феноменални у овоме шта раде. Кроз аудио, видео, текст и наравно живу реч ће вас водити ка упознавању наше вере. То подразумева и вашу озбиљност. Ако нешто вероучитељ каже да се научи- нормално је да ћете се трудити да то научите. Надам се да ће већина доћи на сабор у Денковац21. и 22. августа када ћемо сви заједно са нашим Епископом литургијски прославити постојање ове наше online заједнице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Изостанци? Наравно да ћете изостанке оправдавати, као у школи. У томе је највећа чар овога што радимо. Ми смо сви једна велика деца и ја се тако најлепше осећам, надам се и сви ви. Ау што је школа згодна, лечи лењост и самоћу, ко да ми је кућа родна, штета што не ради ноћом bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Изостанци? Наравно да ћете изостанке оправдавати, као у школи. У томе је највећа чар овога што радимо. Ми смо сви једна велика деца и ја се тако најлепше осећам, надам се и сви ви. Ау што је школа згодна, лечи лењост и самоћу, ко да ми је кућа родна, штета што не ради ноћом :cheesy: Pa ova radi i noću!!! 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пријавио се smej.gif А како ће бити са Изостанцима smej.gif и ја се то питам??? 4chsmu1 Изостанци? pravilaa smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука