Smaragdni kamičak Написано Јануар 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 9 часа, Bojan* рече ono što imaju privlačni ljudi kojima je sve na dohvatu ruke A za ovo posebno ideš na ignor. Neka te nije sram. Аристарх је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 On 19.1.2020. at 14:35, БанеЛ рече Неки чекају имагинарне лепше половине, неки чекају реалне лепше половине... Некад су реалније ове симпатије на први поглед, него нечије реалне везе. То је нажалост реалност и опомена свима нама. Видех на форуму да се често опомињу људи да не идеализују љубав... ја мсм. да не треба бит непријатељ романтике и љубави, која је спонтана емоција. Мора умерена опрезност и спонтаност да постоји, да би то природно функционисало. Иначе је живот глума и представа која вештачки штити ту примитивну романтику и идеализам љубави као у неко позориште. stevan911, БанеЛ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 ~~~ Dar nedarovan, miris višanja uspavan u toplom oku ćilibara. Tu, u ponoru zenice bez dna, znanstvuješ moj oklop od svile, od mača, od jednog "da", neizgovorenog. ? БанеЛ, Milica Bajic, Душица and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 8 часа, Jestira. рече Da razmaženost, narcisoidnost i samoživost problem sadašnjice... Haha šta je Aristarh misliš da pričam o sebi Аристарх and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 27 минута, Jestira. рече Haha šta je Aristarh misliš da pričam o sebi Не мсм. Ана... кад крену да гуслају, мора неко и да запева Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 41 минута, Smaragdni kamičak рече ~~~ Dar nedarovan, miris višanja uspavan u toplom oku ćilibara. Tu, u ponoru zenice bez dna, znanstvuješ moj oklop od svile, od mača, od jednog "da", neizgovorenog. ? Нећу да реметим тему, јер не нађох у себи дара за оваква писања. Али продуховљени су текстови и лепи, па морам да их похвалим.. Milica Bajic, БанеЛ and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 12 минута, Аристарх рече Нећу да реметим тему, јер не нађох у себи дара за оваква писања. Али продуховљени су текстови и лепи, па морам да их похвалим.. БанеЛ, Milica Bajic, Аристарх and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 Рапсоди and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 4 часа, Аристарх рече Видех на форуму да се често опомињу људи да не идеализују љубав... ја мсм. да не треба бит непријатељ романтике и љубави, која је спонтана емоција. Мора умерена опрезност и спонтаност да постоји, да би то природно функционисало. Иначе је живот глума и представа која вештачки штити ту примитивну романтику и идеализам љубави као у неко позориште. Знаш шта ме је изненадило? Следећи пасус приче говори баш о тој глуми. Интересантно. Иначе, то је једна моја прича из млађих дана о перкусионисти Ђорђу и гитаристкињи Ани. Можда бих је данас писао другачије, али она описује тражење неких одговора. Заљубљеност је опасна ако не пређе у љубав, а прочитали смо х пута да то значи да треба да волимо несавршено. То су питања о којима млад човек размишља често. Него, ево пасуса: Smaragdni kamičak and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 Пре сат времена, БанеЛ рече Са овим делом је форма целовита. Успутно у животу сам сведочио паду многих веза, кроз глуму и неискреност. После тога имају опсесију да се правдају околини кад раскину, где се открива да они немају везу-"хемију", већ само настављају да глуме и правдају се кроз неискреност. А ја мрзим да се мешам другима у љубавне везе, иако сам патио за бившима, неке су долазиле по савете кад би имале неки проблем. мсм. пријатељски, ту бих се сконцентрисао и посаветовао их, дао неку подршку... И то ми је помогло да схватим како љубав може да пређе из једне врсте у другу. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Ti si me ostavila kao siroce pored puta, pustila dusu da mi luta i samo rekla mi zbogooooooom. Gde si sada kad je meni tesko, gde si sada da me spasiiiiiiis ? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Sad eyes won't cry Scarlet lips don't talk White shirt can't embrace 'Cause the dust of heartache burns Milica Bajic and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 22, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 stevan911 је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darko Tešić Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука