Jump to content

Kleopatka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Lambros je izuzetno britak i duhovit

Biljanicu je..... na rezance i kolutice napravio

VIDOVDAN.ORG

Сећам се тренутка, мада не и повода (може бити да је било уочи неког од београдских прајдова, период у коме би мој србизам обично био у...

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

ма јесте бре ал дууугаааачкооо ..просечни серпски читалац одустаје код трећег пасуса

Подели на овим сајтовима

Hahaha, slatko sam se nasmejala.

Biljana je stvarno vrlo harizmaticna i sugestivna, kao sto je autor teksta primetio. Mene je osvojila sa "Otvorenim vratima", pa u nekim tv intervjuima (prvi put kad sam je videla i cula stajala sam kao hipnotisana :D), a jednom sam se skoro sudarila sa njom u kozmetickom salonu na Terazijama, nesto je opusteno cavrljala o zenskim temama i izgledala je vrhunski. :D Sad je vise ne pratim, iz nekog razloga mnogo pljuje po sopstvenom narodu i crkvi, tako da mi to nije zanimljivo... Ovo sa Ostrogom joj nije trebalo. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Anika рече

Hahaha, slatko sam se nasmejala.

Biljana je stvarno vrlo harizmaticna i sugestivna, kao sto je autor teksta primetio. Mene je osvojila sa "Otvorenim vratima", pa u nekim tv intervjuima (prvi put kad sam je videla i cula stajala sam kao hipnotisana :D), a jednom sam se skoro sudarila sa njom u kozmetickom salonu na Terazijama, nesto je opusteno cavrljala o zenskim temama i izgledala je vrhunski. :D Sad je vise ne pratim, iz nekog razloga mnogo pljuje po sopstvenom narodu i crkvi, tako da mi to nije zanimljivo... Ovo sa Ostrogom joj nije trebalo. 

bas tako

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Драшко рече

Biljanicu je..... na rezance i kolutice napravio

Па чекај... резанци и колутићи нису неко српско национално јело.. :)) 

И ја се добро исмејах, мада се не слажем баш у свему, али ваља левијатан-кама отписати како ваља, што би рекла она библијска: да не мисле да су мудре...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Vladan :::. рече

Па чекај... резанци и колутићи нису неко српско национално јело.. :)) 

И ја се добро исмејах, мада се не слажем баш у свему, али ваља левијатан-кама отписати како ваља, што би рекла она библијска: да не мисле да су мудре...

isto takodje

nisam u svemu saglasan

ali ju je onako, na opasnog finjaka ...ne smem da kazem zapusio, ali to je to :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Госпоји СРБљановић, много више одговара безвучност (просто ми  пара уши  када чујем СРБљановић) СРПљановић...и граматички је  исправније :))) 

Код ње је то дефинитивно оксиморон.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Наивна каква јесам  12:smeha: нисам могла да предвидим сву генијалност Ламбросовог  текста.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...