Драшко Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Lambros je izuzetno britak i duhovit Biljanicu je..... na rezance i kolutice napravio Александар Ламброс: Клеопатка српског активизма - Видовдан Магазин VIDOVDAN.ORG Сећам се тренутка, мада не и повода (може бити да је било уочи неког од београдских прајдова, период у коме би мој србизам обично био у... Рапсоди, Vladan :::., Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 @Драшко да знаш да јесте Драшко and Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 ма јесте бре ал дууугаааачкооо ..просечни серпски читалац одустаје код трећег пасуса Milica Bajic, Тражитељ, РУСИЈАСВЕТИЊА and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Hahaha, slatko sam se nasmejala. Biljana je stvarno vrlo harizmaticna i sugestivna, kao sto je autor teksta primetio. Mene je osvojila sa "Otvorenim vratima", pa u nekim tv intervjuima (prvi put kad sam je videla i cula stajala sam kao hipnotisana ), a jednom sam se skoro sudarila sa njom u kozmetickom salonu na Terazijama, nesto je opusteno cavrljala o zenskim temama i izgledala je vrhunski. Sad je vise ne pratim, iz nekog razloga mnogo pljuje po sopstvenom narodu i crkvi, tako da mi to nije zanimljivo... Ovo sa Ostrogom joj nije trebalo. Миле Бајшев and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 пре 2 часа, Anika рече Hahaha, slatko sam se nasmejala. Biljana je stvarno vrlo harizmaticna i sugestivna, kao sto je autor teksta primetio. Mene je osvojila sa "Otvorenim vratima", pa u nekim tv intervjuima (prvi put kad sam je videla i cula stajala sam kao hipnotisana ), a jednom sam se skoro sudarila sa njom u kozmetickom salonu na Terazijama, nesto je opusteno cavrljala o zenskim temama i izgledala je vrhunski. Sad je vise ne pratim, iz nekog razloga mnogo pljuje po sopstvenom narodu i crkvi, tako da mi to nije zanimljivo... Ovo sa Ostrogom joj nije trebalo. bas tako Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 пре 13 часа, Драшко рече Biljanicu je..... na rezance i kolutice napravio Па чекај... резанци и колутићи нису неко српско национално јело.. И ја се добро исмејах, мада се не слажем баш у свему, али ваља левијатан-кама отписати како ваља, што би рекла она библијска: да не мисле да су мудре... Драшко, Milica Bajic, Миле Бајшев and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 пре 13 минута, Vladan :::. рече Па чекај... резанци и колутићи нису неко српско национално јело.. И ја се добро исмејах, мада се не слажем баш у свему, али ваља левијатан-кама отписати како ваља, што би рекла она библијска: да не мисле да су мудре... isto takodje nisam u svemu saglasan ali ju je onako, na opasnog finjaka ...ne smem da kazem zapusio, ali to je to Vladan :::., Рапсоди, Миле Бајшев and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Госпоји СРБљановић, много више одговара безвучност (просто ми пара уши када чујем СРБљановић) СРПљановић...и граматички је исправније Код ње је то дефинитивно оксиморон. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Наивна каква јесам нисам могла да предвидим сву генијалност Ламбросовог текста. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука