Jump to content

Како вам се допадају пипци од хоботнице?

Guest

Препоручена порука

• Одговори 180
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

smem li da jedem suncokretove semenke i kikiriki pecen kada je post na vodi?

Што да не.

Можеш све од зрневља од ораха,бадема,соје,лешника,индијског и бразилског ораха и итд.

Pitam zato sto u semenkama ima malo ulja zar ne?a kao dozvoljeno ih je jesti za vreme posta na vodi...malo nelogicno ali nema veze vazno je da se napuni tibosava
Да то си у праву за уље али уље је тек када би се прерадило а до тада је само зрневље па се може јести.

Исти преимер ти са маслинама , од ње се прави уље али овако се може јести док постиш на води.

Пасуљ - на изглед леп као да нема уља а када се скува колико се онда створи она павлака одозго тј. уље које изашло из пасуља приликом кувања и то је нормална ствар , па ето и пасуљ постимо на води.

Свети Оци своје строге постове сводили су на сухоједеније и на земаљске плодове попут ових зрневља што су имали да једу.

Једно је када је зрно нечега а друго је када се то зрно преради и настане уље.

Слободно можеш јести и наравно у умереним количинама да се не преједеш  isus-sinai

Подели на овим сајтовима

• Гости

Znate sta dragi moji...hobotnica kada se spremi,ispece,przi sta vec,ona vise ne mrda i mislim da je glatka pa samo sklizne niz grlo... 89898989898989  89898989898989 moglo bi to caskom da se smaze mljc i gotovo

Само да видиш како је лепа и слатка хоботница  isus-sinai
Подели на овим сајтовима

Znate sta dragi moji...hobotnica kada se spremi,ispece,przi sta vec,ona vise ne mrda i mislim da je glatka pa samo sklizne niz grlo... 89898989898989  89898989898989 moglo bi to caskom da se smaze mljc i gotovo

Само да видиш како је лепа и слатка хоботница  4chsmu1

Мартирије  Хоботница... isus-sinai

Подели на овим сајтовима

• Гости

Само да видиш како је лепа и слатка хоботница  bliss jeeee

Мартирије  Хоботница... 4chsmu1

Хоботница а ла Мирођијас  isus-sinai
Подели на овим сајтовима

Само да видиш како је лепа и слатка хоботница  0442_feel

Мартирије  Хоботница... bliss jeeee

Хоботница а ла Мирођијас  4chsmu1
Ova hobotnica a la Mirodjijas zvuci ukusnije xaxaxaxxaxaxxa isus-sinai
Подели на овим сајтовима

Што да не.

Можеш све од зрневља од ораха,бадема,соје,лешника,индијског и бразилског ораха и итд.

Pitam zato sto u semenkama ima malo ulja zar ne?a kao dozvoljeno ih je jesti za vreme posta na vodi...malo nelogicno ali nema veze vazno je da se napuni tibosava
Да то си у праву за уље али уље је тек када би се прерадило а до тада је само зрневље па се може јести.

Исти преимер ти са маслинама , од ње се прави уље али овако се може јести док постиш на води.

Пасуљ - на изглед леп као да нема уља а када се скува колико се онда створи она павлака одозго тј. уље које изашло из пасуља приликом кувања и то је нормална ствар , па ето и пасуљ постимо на води.

Свети Оци своје строге постове сводили су на сухоједеније и на земаљске плодове попут ових зрневља што су имали да једу.

Слободно можеш јести и наравно у умереним количинама да се не преједеш  isus-sinai

Dragi moj,sta god da jedem u vreme posta nkada ne mogu da se prejedem...hvala sto si mi razresio dilemu za zrnevlje.Mislim ako se ni to ne sme ne preostaje mi nista drugo do skakavaca i bubamara...
Подели на овим сајтовима

Хоботница а ла Мирођијас  isus-sinai  де  ла  Гвадалупе!

4chsmu1 bliss jeeee 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Што да не.

Слободно можеш јести и наравно у умереним количинама да се не преједеш  0442_feel

Dragi moj,sta god da jedem u vreme posta nkada ne mogu da se prejedem...hvala sto si mi razresio dilemu za zrnevlje.Mislim ako se ni to ne sme ne preostaje mi nista drugo do skakavaca i bubamara...
салата од маслачака је баш ок  :cheesy:
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...