Лапис Лазули Написано Новембар 16, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 пре 4 минута, Jestira. рече Ja sam ona koja jesam Samo dva forumaša znaju ko sam ja Ti znaci dilujes ali u tajnosti. Ok necu reci nikom Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 16, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 Malo je bzvz sto niko ne komentarise video... bacite pogled makar na preskok. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 Nisam ni ja do sad pogledala klip. Ali hoću. Zašto da ne poslušati pametan savjet čak i “gurua”? Pokupiti pametan mind set. Filtrirati. Niti je pripadnost pravoslavlju garant za pamet i normalnost misli, niti je nepripadanje pravoslavlju garant za izopačenost. A sad malo o temi isjecanja nevidljivih niti: ne radi se samo o nevidljivim nitima sa ljudima, već i sa samim sobom, iliti sa strastima. To bi psiholozi nazvali (kompetentni neka me molim lijepo isprave) “prekidanje obrazca ponašanja”. Ako to nije metanoja (ili trud na tom kamenitom putu), onda ne znam šta je. Hvala Lapi, ovo mi je večeras na meniju :). Milica Bajic and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 пре 17 минута, Лапис Лазули рече Malo je bzvz sto niko ne komentarise video... bacite pogled makar na preskok. Pa, ambiciozna si. 20 i kusur minuta traje. ? Vladan :::., Milica Bajic and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 16, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 пре 1 минут, Tavita рече Pa, ambiciozna si. 20 i kusur minuta traje. ? Imas pravo ?skroz sam smetnula sa uma, ja kad vidim video od 10min u fazonu sam "ma aaajdee odakle mi 10 minuta?!" Milica Bajic and Tavita је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 Управо сада, Лапис Лазули рече Imas pravo ?skroz sam smetnula sa uma, ja kad vidim video od 10min u fazonu sam "ma aaajdee odakle mi 10 minuta?!" I onda drndam net pola sata radeći..... svašta pomalo i na kraju ništa konkretno ? eto mi nit za isjeći! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 пре 3 минута, Лапис Лазули рече Imas pravo ?skroz sam smetnula sa uma, ja kad vidim video od 10min u fazonu sam "ma aaajdee odakle mi 10 minuta?!" Мени је лимит 5 минута а и то на прескок Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 пре 7 минута, Vladan :::. рече Мени је лимит 5 минута а и то на прескок Sve bez refrena i duže od tri minute unosi nelagodu u moju krhku dušu ? Лапис Лазули, Vladan :::. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 On 15.11.2019. at 1:53, Лапис Лазули рече Da, nesrecna okolnost/izbor za nju. Ali ko ume da "proseje" informacije moze da mu bude od koristi. Uvek može da se proseje Svima preporučujem Pa i tebi Marta Bek Pronađite svoju zvezdu vodilju Marta tvoja "strelčica" Ali ne samo to Nego .....ozbiljna i potpuno iskrena knjiga Nikakva sajens fikšn poetika Nije uopšte verujuća a i čudo bi bilo posle svega što su joj radili u mormonima gde se rodila pa ih je napustila Interesantan detalje je (Marta ima troje dece) srednje dete ima daunov sindrom, saznala je u toku trudnoće i svi su joj govorili da abortira a ona je rekla da želi da spozna ljubav kroz to dete i rodila ga je. Posle ove knjige (Posle mog prvog suserta sa knjigom) imao sam najpotrebniji i najpotresniji susret sa sobom....naravno uz Božju pomoć jer me je knjiga "naterala" da pitam Boga šta ja STVARNO želim.... The rest is....... HISTORY Milica Bajic, Jestira. and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 пре 25 минута, Tavita рече Sve bez refrena i duže od tri minute unosi nelagodu u moju krhku dušu ? Дешава се да промашим стрелицу за звук па премотам напред... и... наставим даље... Tavita је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 пре 5 минута, Vladan :::. рече Дешава се да промашим стрелицу за звук па премотам напред... и... наставим даље... Ох, згодне ли незгоде ? Vladan :::. and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 пре 1 сат, Лапис Лазули рече Osecam se kao da dilujemo drogu pa smo razotkriveni Ok. Srećno vam bilo, deco ! Super je kad se ljudi nađu. Лапис Лазули and Jestira. је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 16, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 SKANDAL!!! Dileri uhvaceni kako diluju drogu u pozoristu, tvrdi izvor blizak urednistvu ovog posta! Izvinte za spam, prosto sam morala xD Vladan :::., Драшко, Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 16, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 пре 2 минута, Natasa. рече Ok. Srećno vam bilo, deco ! Super je kad se ljudi nađu. Hvala, ziva bila dobrim da ti se vrati! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 Пре сат времена, Tavita рече Zašto da ne poslušati pametan savjet čak i “gurua”? Ovo je zanimljivo pitanje. Gurui umeju da zbunjuju i privode narod sebi umesto Bogu. Plus što su ovi iz New Age sveta zbućkali sve i svašta u svoju filosofiju, ne mozeš ih raščivijati. I naplaćuju papreno svoje mudrosti. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука