Миљан М Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 On 22. 11. 2019. at 15:25, Православни Србин рече Свака част Светој царици, али ја не знам како муж може да гледа жену као сестру? Та ми идеја баш није најаснија. Мислим, имам ја сестру, жена ми је жена, другачије је гледам и волим него сестру. Expand Па у смислу да је из твог народа. Тако испада сестра, иначе ми Сара и Авраам стварно били брат и сестра и деца инцест самим тим. Али су уствари брат и сестра јер су из истог народа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан М Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 On 22. 11. 2019. at 15:43, Миљан М рече Па у смислу да је из твог народа. Expand Кад се пренесе на васељену која је сабор више народа, онда смо сви на тај начин браћа и сестре. Значи ако неко ожени Гркињу, треба на њу да гледа исто као да је наша... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Новембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2019 On 21. 11. 2019. at 13:31, Натан рече Expand U većini slučajeva. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Новембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2019 On 22. 11. 2019. at 3:51, Flojd рече Expand Možda je to bilo za neke nekad, kada nije bilo mobilnih telefona, društvenih mreža, tangi, silikona, šminke, današnjih tzv. ženskih sloboda ... Sada, uglavnom, žena želi da vidi zgodnog visokog promiskuitetnog muškarca, koji ima siguran izvor finansija, bar dok se ne preda sledećem muškarcu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 On 23. 11. 2019. at 17:47, Bojan* рече nekad, kada nije bilo mobilnih telefona Expand А сад кад их има.. и за кућу се заради: Natasa. and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука