Jump to content

Спонзоруше

Оцени ову тему

sanja84

Препоручена порука

пре 16 часа, Natasa. рече

Brak iz ljubavi je za sirotinju. 

Meni je jednom moja starija šveca rekla, a curice smo bile...

Sanja, sex je izmislila sirotinja da bi j*bala za džabe.   :)  Koji mi šveca bila lik...a nije bila trudna! Stav je stav! A ona verovatno misli da sam ja to zaboravila.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

otrežnjujuće...

ne stvarno...imućniji ljudi ne žele tolike obaveze, više bi uživali u lepotama života, što bi verovatno i siromašni, samo nemaju druge mogućnosti i žive u sistemima koji nemaju ništa drugo da im ponude osim priča o višim ciljevima, nacionalizmu i dugu prema otadžbini, kao što je rađanje dece i slično...pa su im poverovali

sad čekam trule pardajze :pucpuc2:

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Ekatarina_mala рече

otrežnjujuće...

ne stvarno...imućniji ljudi ne žele tolike obaveze, više bi uživali u lepotama života, što bi verovatno i siromašni, samo nemaju druge mogućnosti i žive u sistemima koji nemaju ništa drugo da im ponude osim priča o višim ciljevima, nacionalizmu i dugu prema otadžbini, kao što je rađanje dece i slično...pa su im poverovali

sad čekam trule pardajze :pucpuc2:

Teme za razgovor u zavisnosti od materijalnog stanja sagovornika:

Plata do 300€ - nacionalizam, religija, "viši ciljevi"

Plata 500€ - kako uređujemo stanove

Plata preko 1000€ - letovanja, zimovanja, gde ćemo večeras

Plata preko 5000€ - danas je lepo vreme, sutra će kiša...who cares.

Rambo Amadeus, the Tsar :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, ViktorijaV рече

Ne, brak iz ljubavi je brak iz ljubavi.

I to je jedini cilj, ljubav...i motiv...i ono što nas drži....a materijalno je prolazno. 

Za duh se slažem. Što je bogatiji duh, bogatija je ljubav..

Nezgodno je mladoženjima koji imaju novac...stalno posle razmišljaju da li ih je neko izabrao samo zbog novca. E to su muke. Takva žena ne sme da zaželi ništa a da je neko ne proglasi sponzorušom.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Ekatarina_mala рече

Nezgodno je mladoženjima koji imaju novac...stalno posle razmišljaju da li ih je neko izabrao samo zbog novca. E to su muke. Takva žena ne sme da zaželi ništa a da je neko ne proglasi sponzorušom.

Strašno...svašta ima. Ja mislim da se ljudi koji traže ljubav, istinski, ipak nadju, verujem, Bog zna...e sad te sponzoruše, nesretni životi...a ako joj nije ideal ljubav, onda ni ne zna šta je snašlo.

Takvu ženu baš briga šta će neko reći, a i svaku drugu.

Žena ako je pametna za svaki postupak, neće puno obraćati pažnju šta će drugi reći.

Vodi svoj život. O tome bi se moglo pisati i pisati....tamo gde je ljubav, može se živeti i u kamenoj kućici ili kolibici...pa polako....punoća je unutar tebe a ne oko tebe.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Manja88 рече

@ViktorijaV 

Nadam se da ces uvijek tako razmisljati, sto bi rekli i i dobru i u zlu. :)

...da na tebe nece uticati zivotni realizam :)

I ja se nadam. Ako me uhvati životni realizam, počeću lagano da umirem, ne ,  naći ću novi smisao, bitno je voleti!:)

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, ViktorijaV рече

I ja se nadam. Ako me uhvati životni realizam, počeću lagano da umirem, ne ,  naći ću novi smisao, bitno je voleti!:)

Uvek treba traziti ljubav, ne samo u braku, nego i u prijateljstvu, poslu, hobiju, mestu u kome zivis itd. Medjutim, vazno je razumeti da i kada nadjes to sto trazis, npr. ljubav, pa udjes u braku, to nije kraj nego tek pocetak.

Ljudi se menjaju, odnosi, interesovanja, pogledi na svet i moras stalno nekako negovati tu ljubav, raditi na njoj. Hocu reci, da-ljubav se nalazi ali se isto tako i stvara ili ne daj Boze rusi nemarom i uzimanjem stvari “zdravo za gotovo”. To je vise kao neki proces mozda s ne samo dogadjaj, kao u filmovima ?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, florenntina рече

Uvek treba traziti ljubav, ne samo u braku, nego i u prijateljstvu, poslu, hobiju, mestu u kome zivis itd. Medjutim, vazno je razumeti da i kada nadjes to sto trazis, npr. ljubav, pa udjes u braku, to nije kraj nego tek pocetak.

Ljudi se menjaju, odnosi, interesovanja, pogledi na svet i moras stalno nekako negovati tu ljubav, raditi na njoj. Hocu reci, da-ljubav se nalazi ali se isto tako i stvara ili ne daj Boze rusi nemarom i uzimanjem stvari “zdravo za gotovo”. To je vise kao neki proces mozda s ne samo dogadjaj, kao u filmovima ?

Tako je!:)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ViktorijaV рече

Ah...i kamen bi se istopio :ani_biggrin:.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Natasa. рече

Teme za razgovor u zavisnosti od materijalnog stanja sagovornika:

Plata do 300€ - nacionalizam, religija, "viši ciljevi"

Plata 500€ - kako uređujemo stanove

Plata preko 1000€ - letovanja, zimovanja, gde ćemo večeras

Plata preko 5000€ - danas je lepo vreme, sutra će kiša...who cares.

Rambo Amadeus, the Tsar :smeh1:

урбанољобер... чудим се људима којима он делује телигентно

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Стаљиново унуче рече

урбанољобер... чудим се људима којима он делује телигентно

Vala, nacionalizam jeste sirotinjska priča. 

#KosovoEsrceSrbie :dry:

Smejala bih se, ali isuviše je tragično.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...