Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 7 минута, florenntina рече A sta da poslusa? Gledala sam parove koji su se zabavljali godinama (preko 10g) a u braku sastavili jedva godinu. Neko se usreci ili unesreci racionalnim a neko emotivnim izborom. Nema tu nikakvih ni pravila ni garancija, bar ih ja nisam uspela naci. I nemam pojma sta bih nekoga sutra savetovala da me pita, majke mi! Mozda da nista ne ocekuje ni od muza ni od braka , tako ce se bar najmanje nervirati ? A i to što kažeš. Nek se deca zabavljaju, pa šta im Bog da. Pamet u glavu savet im ništa ne znači. florenntina је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Ako si uspela lepo da organuzujes zivot sa sobom pre braka, verovatno ce ti i u braku biti ok. Ako ulazis u brak s nadom da ces “promeniti zivot iz temelja”, verovatnije je da ces napraviti los izbor tj. tesko da ce ti ijedan izbor biti dobar. Ukratko “Manite se braka pre psihotetapije i temeljnog upoznavanja sebe” ??? @Natasa Zamisli das ovaj savet mladjima ??? Sanja Т. and Juanito је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 24 минута, Juanito рече Који “ми” се гасимо? Човек није шраф у некој машинерији чија је сврха да повећава бројке јединки неког колектива. Taj "argument" sam i očekivala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 23 минута, Juanito рече Стварно је труло у дискусији играти на карту хормона... To je činjenica kod Nataše. A za ovu definiciju prvi put čujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 4 минута, Сања Т. рече Taj "argument" sam i očekivala. Kao što je danas sve pokriveno da bi se "sopstvene odluke i izbor" opravdale. Idemo u "napredak" samoživosti i za sve imamo "racionalno" opravdanje. Samo napred-niko ne brani. I onako se od nas očekujemo da budemo tolerantni na sve i da svako ima pravo na svoje odluke, svoje telo, svoj život...pa u to ime- živele sponzoruše Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 14 минута, florenntina рече nadom da ces “promeniti zivot iz temelja True. Ranije sam pisala da brak ne rešava egzistencijalne nedoumice. Budite ok sami sa sobom. Ne očekujte da vas neko spasava i menja situaciju. florenntina and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Ne bih vam ja bila u koži...nema šanse! florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 25 минута, Сања Т. рече onako se od nas očekujemo da budemo tolerantni na sve i da svako ima pravo na svoje odluke, svoje telo, svoj život... Стварно сумануто очекивање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 9 минута, ViktorijaV рече Ne bih vam ja bila u koži...nema šanse! Polako... Ova pisanija nas starijih o braku ne znače da mi supružnike ne volimo. Samo nemamo iluzija...e to je ljubav. ronin је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 16 минута, Natasa. рече True. Ranije sam pisala da brak ne rešava egzistencijalne nedoumice. Budite ok sami sa sobom. Ne očekujte da vas neko spasava i menja situaciju. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Управо сада, Natasa. рече nas starijih Опет ти ко да имаш 100 година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Управо сада, Juanito рече имаш 100 година можда се тако осећа „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 1 минут, Natasa. рече Polako... Ova pisanija nas starijih o braku ne znače da mi supružnike ne volimo. Samo nemamo iluzija...e to je ljubav. Razumem te..uživaj!Ja sam u iluziji...priznajem, propast sam čista. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Управо сада, Juanito рече Опет ти ко да имаш 100 година. Pa stariji smo od nje i imamo bračno iskustvo. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 3 минута, Juanito рече Стварно сумануто очекивање... Propovedaju ga one koje podržavaju abortus, od njih to najviše čujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука