Данијел Драгичевић Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Но, каква би то руска серија/филм/књига били да се не завршавају трагично и да се страдање увек претпоставља радости. To si baš upravu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Očigledno nikad nisi igrao ruljetku? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Рулет је, као и коцка генерално, ђавоља работа и мислим да је поменута сцена са женом која покушава да га изведе, а дете носи име његове супруге, док гледамо ђавоимана лица лика који окреће рулет и волшебника са цигаретом је ГЕНИЈАЛНА! У стилу самог Достојевског, показује како је човек мали, ништаван и јадан, али кад је надахнут (инспирисан, in spirio - у Духу), онда долази до божанствених остврења људског деловања и истинског остварења његове личности. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Očigledno nikad nisi igrao ruljetku? Tačno. I nisam. Ko zna kakav bih bio karakter pokazao. Možda bih ostavio i gaće na štapu. Dobro, ovo je mene pogodilo jer često od likova iz svoje bliže okoline čujem tu čuvenu rečenicu "sad me krenulo, shvatio sam sistem" pa poslije milion obrazloženja šta je uticalo da taj sistem ovaj put odreaguje drugačije. No dobro, bar ima sreće u ljubavi. Svaka mu čast. Sve su mu lijepe neznam kako samo uspjeva. Evo ja se baš svim silama trudim da budem drag, pomalo zanesen i neshvaćen ali me nešto neće. Možda da prvo probam taj rulet.... :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Можда да пробаш 19. век. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Da nešto napišeš za početak. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 (инспирисан, in spirio - у Духу) eee jest dobro. Big Like! Можда да пробаш 19. век. Znači to, a? Sutra u biblioteku po neku zbirku pjesama i lagano kroz selo. ------------------------------------------ a selo misli stigao Elvis Prisli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Мислио сам на то да је такав начин "освајања" изумро... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Ništa društvo. Malo sam se izgalamio po Feđi i forumu. Nemojte šta zamjeriti... No dobro. Opet je zdravije i to nego držati napetost u sebi. Poslije se to odrazi na nervni sistem. Odem ja sada da čitam o ovi moji kompjuteri. To je dobro pred spavanje. Nema uplitanja nikakvih emocija. Ili je stanje - 1. Ili je stanje - 0. Bbye ;D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Мислио сам на то да је такав начин "освајања" изумро... Ma kakvi izumro. Sutra Dane, golim rukama, pravi ooogromnog snješka ipred zgrade svoje ljubljene. Sa sve srcastim dugmićima. Čeka narednih 70 sati na -200ºC da ona izađe na prozor. I kada se mala pojavi on nonšalantno kreće sa izvođenjem neke serenadice. Npr. odpjevam joj onu od Nervoznog Poštara "oj djevojko pod brdom". Ja mislim da će to biti sasvim dovoljno. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Epizoda 7. (još jedna, sutra) Andre Williams, anajrim and Sinergija је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Гледам серију, епизоду по епизоду, и размишљам како је живот Достојевског био у суштини трагичан. Скоро ме је страх шта ће следеће да се догоди.. И, питам се, каква би била његова уметност, да му живот није био такав.. тј. да није бирао такав пут.. Али то би се наравно могло рећи и за многе друге уметнике. Поздрав свима "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 jahojao234 meni poslije ove nije dobro...i kakva je dusa ova ana heaven Sinergija је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 aha biće još jedna izgleda... Ova se završava kada pisac odlazi u Optinski manastir... očekujem neočekivano... Lik je za desetku... Voleo bih da pronađemo na netu ove slike koje su snimljene tada "tog najradosnijeg dana u životu Feđinom" Sophrosyne and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Dakle Sićo,stvarno si nezamenjiv Puno ti hvala na svemu što si ovde odradio Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука