Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

Тамо су ме блокирали,и не могу да им пошаљем поруку, а не прави ми се још један профил.

Владика Хризостом јесте оперисао рак дебелог црева, али ово о покајању је смешно.

Ништа од тога нема.

п.с.

а зашто селективно копи пастујете са те групе шта вама одговара?

Тамо има интересантних података и информација.

За нашег Владику Хрисостома су рекли да га је Бог казнио и да је зато болестан...бедници greengrin а док је наш Владика био болестан и у болници оперисан,његов брат у Христу,Артемије "служи литургије" у туђој Епархији...ееее,муко моја,види Бог све facenew22222222

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА-ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ Браћо и сестре добили смо информацију да је владика Хризостом Жички у веома тешком здравственом стању.Владика се, како наш извор наводи, покајао за све, и замолио је епископе да не прогањају више свога брата епископа Артемија.Према нашим сазнањима епископ Хризостом је имао нека виђења само њему знана..Поменимо га у нашим молитвама да му Господ опрости сва сагрешења вољна и невољна.

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif facenew22222222 greengrin

Владика нам је добро, ево слике са Светосавске академије од ове године..  greengrin како су се само преварили јадни мали "истинаши" :( facenew22222222 0110_hahaha

Постављена слика

Шта рећи? Неуропсихијатрија чека своја чада. :huh:

Подели на овим сајтовима

На тој теми има и коректних коментара у вези владике Хризостома и његове болести али ви то не желите и нећете да видите него само наводите оне негативне...то довољно говори о вама и вашој мржњи према свима који подржавају једног ****...Артемија наравно !

Артемије није канонски епископ. Он је монах. Ако се сматраш припадником СПЦ онда поштуј канонски поредак у њој који влада, без обзира какве личне симпатије или антипатије градио према било ком клирку.

Подели на овим сајтовима

На тој теми има и коректних коментара у вези владике Хризостома и његове болести али ви то не желите и нећете да видите него само наводите оне негативне...то довољно говори о вама и вашој мржњи према свима који подржавају једног канонског епископа...Артемија наравно !

Зилоти су много кредита потрошили. Ако ко о чему о мржњи то онда чине ове групе "неистина једна", и остали слични сајтови. Од њихових фотомонтажа, памфлета и графита може да се сачини једна ругобна сликовница поруге на Цркву.

Части изузецима, и таквих је мало и хвала Богу да их има.

Но овај коментар који је постављен говори много тога управо о зилотима, зато сам ја навео још пар сличних иновација које су из исте кухиње изашле, и на конто чега су се многи зилоти на праву штрецнули ваљда од драгости или узбуђења, што је "умро" владика Иринеј, или што су неки епископи "пристали" да направе раскол са Артемијем.

Дакле ко очему говори, о мржњи некаквој?...мани се пусте приче.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

На тој теми има и коректних коментара у вези владике Хризостома и његове болести али ви то не желите и нећете да видите него само наводите оне негативне...то довољно говори о вама и вашој мржњи према свима који подржавају једног канонског епископа...Артемија наравно !

Зилоти су много кредита потрошили. Ако ко о чему о мржњи то онда чине ове групе "неистина једна", и остали слични сајтови. Од њихових фотомонтажа, памфлета и графита може да се сачини једна ругобна сликовница поруге на Цркву.

Части изузецима, и таквих је мало и хвала Богу да их има.

Но овај коментар који је постављен говори много тога управо о зилотима, зато сам ја навео још пар сличних иновација које су из исте кухиње изашле, и на конто чега су се многи зилоти на праву штрецнули ваљда од драгости или узбуђења, што је "умро" владика Иринеј, или што су неки епископи "пристали" да направе раскол са Артемијем.

Дакле ко очему говори, о мржњи некаквој?...мани се пусте приче.

stadaradim

Подели на овим сајтовима

толико паметних коментара на једном месту, да се пукне од љубави, православља и истине  stadaradim 0212_rolleyes :291291291:

за почетак:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Posto nas je Valentina sve poslala svojom ljubeobilnoscu na neuropsihijatriju, a Justnijan izvadio iz konteksta sta njemu odgovara, kao u ostalom i ova tema na ovoj stranici, mozemo da pocnemo da se mrzimo i satiremo.

Tamo ne znam ko je proglasio da je vl.Irinej umro, jer se dobro secam njihovih komentara, kada je palo zvono u Celijama kada je Vladika Irinej ulazio u Manastir, onda posle par meseci na kanonizaciji mu je pozlilo u istom manastiru i hitna pomoc ga je odvezla, i mnogi su govorili u komentarima da je to opomena.

Kada je vladika Hrizostom operisan, niko od zvanicnih medija, ili sajtova poput stadaradim, ili ''Verujem'' nisu objavili tu informaciju(ako jesu ja molim za oprostaj), makar kao poziv da se umnoze molitve za naseg vladiku koji je oboleo od bolesti koja hara Srbijom kao epidemija.

A ovde koliko se secam  postoji tema molitvena podrska.

Tu informaciju admini sa te famozne grupe su objavili sa recima, Gospod opominje vladiku Hrizostoma i kroz zemljotres i kroz bolest, i mi koji trebamo da se molimo i za neprijatelje, utoliko vise umnozimo molitve za vladiku NASE SPC, da ga ozdravii vrati na put ispovednistva.

To je za svaku pohvalu, a to sto oni vide znake u padanju zvona, i bolestima..to je njihovo pravo..mozda grese, a mozda i ne, Bog zna.

Ne pravite strasnije nego sto jeste, nego ajde malo da se spusti lopta.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Tu informaciju admini sa te famozne grupe su objavili sa recima, Gospod opominje vladiku Hrizostoma i kroz zemljotres i kroz bolest, i mi koji trebamo da se molimo i za neprijatelje, utoliko vise umnozimo molitve za vladiku NASE SPC, da ga ozdravii vrati na put ispovednistva.

To je za svaku pohvalu, a to sto oni vide znake u padanju zvona, i bolestima..to je njihovo pravo..mozda grese, a mozda i ne, Bog zna.

Ne pravite strasnije nego sto jeste, nego ajde malo da se spusti lopta.

Па наравно да греше. Треба бити много навиван па мислити да имаш дар да разумеш знаке времена до таквих детаља да мислиш да неки догађај има везе са понашањем једне особе лично, у овом случају владике Хризостома, као и мислити да земљотреси у Краљеву престају са уласком Артемија у град, или да киша комета која је задесила и Србију у Новембру прошле године има везе са наводним прогоном Артемија....

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пази, молим те, бришу се коментари мирјана који нису истог мишљења, цитирају светитеље и узвикују Христос Васкрсе, ал зато се гаје овакви крволочни:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

а онда и порука је јасна: немојте ићи у Једну, Свету, Саборну и Апостолску Цркву већ дођите код нас на погубну супицу коју позориштанце монах Артемије и духовни пужеви изигравају кад се претварају да врше Литургију и деле светињу над светињама  stadaradim 0212_rolleyes :291291291:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...