Jump to content

Star Wars: Mandalorian

Оцени ову тему

Препоручена порука

Oba dela su mi odlicna, posebno sam bio odusevljen atmosferom kod prvog igranja.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ogledao sam prvu epizodu - mnogo bolje nego bilo koji od novih filmova, bar za sad.
Ali nije ni cudo, reziju potpisuje Dave Filoni, koji je autor serije "Clone Wars". Svaka preporuka za gledanje. :)

Cekamo da vidimo kakav komentar ce da ima @RYLAH, obzirom da je on najvise iscekivao seriju o Mandalorijancima.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, obi-wan рече

Ogledao sam prvu epizodu - mnogo bolje nego bilo koji od novih filmova, bar za sad.
Ali nije ni cudo, reziju potpisuje Dave Filoni, koji je autor serije "Clone Wars". Svaka preporuka za gledanje. :)

Cekamo da vidimo kakav komentar ce da ima @RYLAH, obzirom da je on najvise iscekivao seriju o Mandalorijancima.

Нисам за сад стигао да га одгледам, али јављам утиске свакако.

• Свиђа ми се 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 13.11.2019. at 18:50, obi-wan рече

Свиђа ми се за сад. Није баш на нивоу оног најбољег из СВ универзума, ал боље доста од много тога што се ту избацује у последње време. Гледамо даље па коментаришемо, ал фино поставили сценографију за наставак. 

• Радостан 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, RYLAH рече

Свиђа ми се за сад. Није баш на нивоу оног најбољег из СВ универзума, ал боље доста од много тога што се ту избацује у последње време. Гледамо даље па коментаришемо, ал фино поставили сценографију за наставак. 

Znaci - slazemo se. A posto od istog ovog Filonija nisi jos gledao "Clone Wars" seriju, umesno je da napomenem da ovo sasvim lici na njega: pocne lagano, kao da se zagreva, a sigurno malo trola publiku da prvo krene da negoduje; a onda postepeno razvija pricu, da bi negde posle prve trecine serija krenula da kida.

Normalno, to jos nista ne obecava, moze i on da se iskvari, zato cekamo da polako pregledamo dalje, ako Bog da.

Inace, juce je bio drugi deo prve epizode, imas i to ako vec nisi video, a na dalje serija ostaje da ide petkom. :)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, obi-wan рече

Znaci - slazemo se. A posto od istog ovog Filonija nisi jos gledao "Clone Wars" seriju

Почео да гледам, баш на твоју препоруку. Свидело ми се. Нисам нешто пао са столице, али врло квалитетно одрађено. Само што немам нешто времена да се посветим томе, има га много, али некад кад буде било више времена, сигурно ћу цео серијал да одрадим.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Почео да гледам, баш на твоју препоруку. Свидело ми се. Нисам нешто пао са столице, али врло квалитетно одрађено. Само што немам нешто времена да се посветим томе, има га много, али некад кад буде било више времена, сигурно ћу цео серијал да одрадим.

Ma mnogo je dugacka, 6 celih sezona po 20-22 epizode.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Odgledao sam i 3. epizodu. Ne znam sta bi drugo mog`o da kazem, osim - svaka i nepodeljena preporuka za gledanje (za sad).

Ne samo da se sve polako zestoko zakuvava, na stranu i odlicna muzika i gluma, nego je ovo prvi put posle ovih najnovijih visegodsinjih bljuvotina koje zovu "filmovima" da se u radnji jasno oseca onaj prepoznatljivi duh i nacin pripovedanja koji znamo jos iz stare trilogije, i iz njenih vrednih naslednika (serije "Clone Wars" u oba izdanja, "Rebels" i svakako i druga trilogija bar delimicno).

Ukratko - kao da su neka dobra igra ili strip prenesni na film, takav je dosadasnji utisak.

Ne znam kuda ce dalje sve da ide, ali za sad je stvarno bas dobro uradjeno. :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

On 24.11.2019. at 15:28, obi-wan рече

Odgledao sam i 3. epizodu. Ne znam sta bi drugo mog`o da kazem, osim - svaka i nepodeljena preporuka za gledanje (za sad).

Ne samo da se sve polako zestoko zakuvava, na stranu i odlicna muzika i gluma, nego je ovo prvi put posle ovih najnovijih visegodsinjih bljuvotina koje zovu "filmovima" da se u radnji jasno oseca onaj prepoznatljivi duh i nacin pripovedanja koji znamo jos iz stare trilogije, i iz njenih vrednih naslednika (serije "Clone Wars" u oba izdanja, "Rebels" i svakako i druga trilogija bar delimicno).

Ukratko - kao da su neka dobra igra ili strip prenesni na film, takav je dosadasnji utisak.

Ne znam kuda ce dalje sve da ide, ali za sad je stvarno bas dobro uradjeno. :)

Плус онај фазон старих вестерна, и што се тиче музике и што се тиче свега осталог. 

За сад све боље и боље иде.

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

@Juanito 

Ne vredi brate, tu je i Bog rek`o "laku noc". Tim curama prosto ocajnicki fali... muz... :smeh1:

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Плус онај фазон старих вестерна, и што се тиче музике и што се тиче свега осталог. 

За сад све боље и боље иде.

Sve vreme sam pod utiskom da sam ili u stripu ili u igri. Pazi kad on ide na "armor upgrade" kad ga osteti. :sunce:

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...