Jump to content

Моје фотомонтаже

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ovo su moje druga i treca slika u fotosopu. Molim vas leteti.gif' class='bbc_emoticon' alt='eheeeej' /> imajte milosti  u komentarima jer sam jako osetljiva. eheeeej U slucaju meni neodgovarajucih komentara  eheeeej odoh ja leteti.gif' class='bbc_emoticon' alt='eheeeej' /> ili da leteti posto mi je rano za  eheeeej. Vodite racuna.  eheeeej

Речи су као пчеле,

оне су истовремено и мед и жаока.

Подели на овим сајтовима

kao sto Darko rece, vrlo traljavo. i mogu reci da je bio blag. ovo je zaista uradjeno katastrofalno i jos tragicniji ton daje i to sto si koristila likove Presvete Bogorodice i Gospoda.

moras nauciti osnove programa da bi mogla da se prihvatis ovako zahtevnih fotomonataza. kad se rade fotomontaze moras uzeti u obzir mnogooooo stvari.

ovde mozes pronaci mngo korisnih uputstava kako raditi u phtoshopu:

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=8472&hl=photoshop

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=34995&hl=photoshop

i uopste na ovom linku:

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?

ljudi godinama uce da rade ovakve stvari i nemoj se obshrabrivati i nemoj se prihvatati prezahtevnih zadataka.

ovde mozes videti radove mog drugara Kornija, koji je naucio photoshop lezeci u bolnici posle strasne nesrece:

http://pticica.gorila.hr/korisnici/KORNI

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Treba da malo ohrabrimo sestru, mnogo ste ostri prema njoj...

Evo i par mojih polumontaza...

svitac undercover... :)

Постављена слика

crnobela zafrkancija...

Постављена слика

@olgica

Ako te zanima rad u ovakvim programima, pocni polako da ucis, ne ide to odjednom, a pogotovo ovako zahtevne teme. koa sto je npr. vera...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

fotomontaza zahteva strogost, disciplinu, preciznost, kreativnost, smirenost, sposobnost predvideti sta se moze umontirati a sta ne.... i jos mnogo toga.

licno, izbegavam da se igram sa likovima Gospoda, Presvete i svetitelja, jednostavno imam neki strah. samo jednom sam umontirala ikonu Vaskrsenja u jedan od kalendara zru i zbog toga me mori savest i danas.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

fotomontaza zahteva strogost, disciplinu, preciznost, kreativnost, smirenost, sposobnost predvideti sta se moze umontirati a sta ne.... i jos mnogo toga.

licno, izbegavam da se igram sa likovima Gospoda, Presvete i svetitelja, jednostavno imam neki strah. samo jednom sam umontirala ikonu Vaskrsenja u jedan od kalendara zru i zbog toga me mori savest i danas.

Auuuu bre, moras pod hitno da se opustis... zru

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

moracu, previse radim i maltim se s tim dizajnom po 15 stati dnevno i obavezno prolupam  4chsmu1

a kad sam bila mala mislila sam da su umetnici nevidjeni neradnici jer se sve nesto kao odmaraju  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='zru' /> od crtanja, slikanja, vajanja...

meni sad dodje da odem u neku planinu i da blejim u sumu i potok dok mi sve ove ideje ne izvetre  zru

Подели на овим сајтовима

moracu, previse radim i maltim se s tim dizajnom po 15 stati dnevno i obavezno prolupam  4chsmu1

a kad sam bila mala mislila sam da su umetnici nevidjeni neradnici jer se sve nesto kao odmaraju  4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> od crtanja, slikanja, vajanja...

meni sad dodje da odem u neku planinu i da blejim u sumu i potok dok mi sve ove ideje ne izvetre  zru

zru

izlet

Подели на овим сајтовима

Takodje i ja, pokusavam da to zamenim sa krstom ili necim drugim. Uvek mi dodje tako neka blesava ideja i nemam hrabrosti da je realizujem  zru

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Hvala na komentarima.Najvise bih volela kada biste mi obrisali ove slike da ne stoje tu, a vi to mozete jer ja ne mogu. Volim sto ste bili blagi i sto nece da bude zru i  zru, a sada ja odo na spavanja. Neeeee, nisam ljuta, samo umorna.

Речи су као пчеле,

Подели на овим сајтовима

a sto da brises? nek ti budu primer kako si pocela da radis, znaces gde si gresila i kako si napredovala. moze da posluzi i drugima za primer.

ti mislis da se meni svidja i da meni uspe da napravim sve sto zamislim! naravno da ne! ali sve cuvam da znam gde sam pogresila, u kom pravcu sam isla...

glavu gore, uci i vezbaj, vezbaj, vezbaj, vezbaj!

Подели на овим сајтовима

za nijansu bolje... pokusaj da ne koristis alatku gumicu za izdvajanje objekata koje želiš da umontiraš, već pokušaj sa lasom ili penaklom.

Подели на овим сајтовима

Pazite na komntare inace buuuuuuu i odo ja  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1306_womens' /> spavanje2

Речи су као пчеле,

Подели на овим сајтовима

Magnetic lasso je vrlo zahvalan za rad...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...