Jump to content

Моје фотомонтаже

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

InDesignu, Ilustratoru, Photoshopu... To su obicno programi koji se koriste i kombinuju za graficke i vektorske stvari.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

nadji nekog ko se bavi pripremom za stampom i dizajnom pa trazi od njega te programe. a za savet sam tu.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

InDesignu, Ilustratoru, Photoshopu... To su obicno programi koji se koriste i kombinuju za graficke i vektorske stvari.

Zdravo Danijela. Konacno sam ubacila fotosop i uradila nekoliko slika u njemu. Ubacicu kasnije ovde. Nisu bas nesto ali kako su prve meni se svidjaju.Rekla si da pitam za savet i evo me. Interesuje me kako da smanjim sliku, npr ikona bogorodice je velika i kada hocu da je nalepim na drugu ona je skoro iste velicine sa onom prethodnom  na koju hocu da je zalepim. Sta trebam da uradim da je smanjim i uklopim, koju alatku da koristim da bih je smanjila, da li moze da se smanji. Hajde sada u pomoc  eheeeej. Pokusala nekoliko  alatki ali ne ide.

Речи су као пчеле,

оне су истовремено и мед и жаока.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...