olgica Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Хвала Данијела али како да направим тај провидни бокс и како да га налепим. То незнам да радим. s.o.s. Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 InDesignu, Ilustratoru, Photoshopu... To su obicno programi koji se koriste i kombinuju za graficke i vektorske stvari. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Хвала. Мораћу да пронађем те програме и убацим их, а за даља упуства потражићу помоћ од тебе. hvala Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 nadji nekog ko se bavi pripremom za stampom i dizajnom pa trazi od njega te programe. a za savet sam tu. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 hvala Мислим да имам неког ко ће то да ми помогне. Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 A imaš i alternativne besplatne alatke sa kojima možeš isto uspešno da se učiš i crtkaš šta hoćeš Inkscape: http://www.inkscape.org/ GIMP: http://www.gimp.org/ Fino je ovo sve što radiš. Samo polako i doći će sve na svoje bighugbighug ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 hvala. na ponudjene linkove. Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 slava mu i milost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Септембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 http://img38.imagefra.me/img/img38/7/9/16/olgica25/f_142pp9hmwfcm_e3dbf17.gif Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Септембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Октобар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2010 InDesignu, Ilustratoru, Photoshopu... To su obicno programi koji se koriste i kombinuju za graficke i vektorske stvari. Zdravo Danijela. Konacno sam ubacila fotosop i uradila nekoliko slika u njemu. Ubacicu kasnije ovde. Nisu bas nesto ali kako su prve meni se svidjaju.Rekla si da pitam za savet i evo me. Interesuje me kako da smanjim sliku, npr ikona bogorodice je velika i kada hocu da je nalepim na drugu ona je skoro iste velicine sa onom prethodnom na koju hocu da je zalepim. Sta trebam da uradim da je smanjim i uklopim, koju alatku da koristim da bih je smanjila, da li moze da se smanji. Hajde sada u pomoc eheeeej. Pokusala nekoliko alatki ali ne ide. Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Октобар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2010 Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 21, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2010 Ova poslednja je jako traljava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука