Danijela Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Olgice, ako želiš da se baviš bilo kakvim kreativnim radom, neophodno je da naučiš da se nosiš sa kritikama. one su jednostavno neizostavne i uvek će ih biti. izvlači najbolje i samo guraj napred "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Октобар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Svi moji komentari su izreceni kroz salu. 0110_hahaha. Rekla sam da volim da mi se kaze iskreno, posto ovo radim prvi put. Iskustvo starijih majstora nije nikad na odmet i cenim ga. Ali ipak pazite sta radite da ne doletim tamo kao ptica kobac, a onda..... Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 pa slobodno navali ja sam inače baš "sitna" prst ka dole "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Октобар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 SLANA TOST prst ka dole Potrebni sastojci: 200 gr ajvara 200 gr majoneza 3 pavlake 1 pakovanje tost hleb 200 gr sunke 200 gr kackavalja Priprema jela: Pavlaku i majonez sjediniti i podeliti na 3 dela.U prvi deo dodati sitno seckanu sunku. U drugi deo dodati ajver. U treci deo dodati rendan kackavalj. Na tacnu redjati tost hleb,tri parceta horizontalno i dva vertikalno,premazati prvim filom preko poredjati tost hleb pa premazati drugim filom ,staviti tost hleb i premazati trecim filom. Odozgo posuti susamom.Prijatno Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Октобар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 pa slobodno navali ja sam inače baš "sitna" prst ka dolePa posto si sitna tebe necu. Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 prst ka dole "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука