Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Имам једну идеју:Шта мислите о томе да поред ових редовних предавања средом и недељом, покренемо и Школу православне веронауке за одрасле? Ангажовали би за почетак једног или двоје вероучитеља, па ако буде доста интересената онда би направили и више одељења и самим тим позвали још вероучитеља. Вероучитељи би били теолози, свештеници и ђакони.Полазници би редовно долазили на online час, имали домаћи итд... и на крају оцена и диплома...Јес мало луцкаста идеја, али нисмо ми џабе isus-sinaiИзнесите Ваша мишљења о овоме и предлоге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 hvala Мени треба веронаук crvenilo dada, може и домаћи, 4chsmu1, али ми не требају оцене и диплома confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Ideja odlična!!!!! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Обећао сам о.Ивану да у оквиру "Веронауке за одрасле" одржим серију предавања на тему "Васељенски сабори у историји Цркве и њихов значај данас". То ће кренути за пар седмица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Ја бих да кренемо од самог почетка, са уџбеником за први азред основне школе, па да идемо даље. Шта мислите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 hvala Мени треба веронаук crvenilo dada, може и домаћи, 0702_read, али ми не требају оцене и диплома confused 0102_laugh 0205_whistling smej.gif мада, било би добро можда да се има нека свеска А4 формата и да се записују важне ствари и мисли са предавања.. Једино је проблем, како "виртуелну таблу" да набавимо.... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 smej.gif ако прескочем степениште могла бих да паднем, а шупљине после треба да се крпе... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Једино је проблем, како "виртуелну таблу" да набавимо.... hmmmПа добро можете да пишете, само не можете да цртате, замислићу!!! smej.gif 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Обећао сам о.Ивану да у оквиру "Веронауке за одрасле" одржим серију предавања на тему "Васељенски сабори у историји Цркве и њихов значај данас". То ће кренути за пар седмица. Ову тему бих и ја похађао да нешто по могућности о томе и научим 0205_whistling Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Jedva Cekam smej.gif 0205_whistling http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Обећао сам о.Ивану да у оквиру "Веронауке за одрасле" одржим серију предавања на тему "Васељенски сабори у историји Цркве и њихов значај данас". То ће кренути за пар седмица. Ову тему бих и ја похађао да нешто по могућности о томе и научим 0205_whistling smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Дакле, овде смо да ово заједно осмислимо. Ја сам ту само да будем иницијална каписла. Вероучитељ ће својим ученицима на часу или дан пре поделити материјал из кога ће да се учи. То може да буде текст, аудио или видео. Дакле, потпуна интеракција. Чак, смо размишљали да отворимо специјалан пфд за одрасле ђаке веронауке на коме ће они моћи да размењују искуства. Ма ово ће бити супер интересантно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Одлична идеја по питању школе Само ме интересује која је доња граница за одрасле ? Ја сам такође заинтересован isus-sinai И ако добијем какву диплому хтјео бих да је преведете на ијекавицу slavabogu У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Једино је проблем, како "виртуелну таблу" да набавимо.... isus-sinai http://www.addletters.com/pictures/bart-simpson-generator/bart-simpson-generator.php?line=Mislim+da+ce+ova+odgovarati%21+Mislim+da+ce+ova+odgovarati%21 http://www.addletters.com/bart-simpson-generator.htm ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Одлична идеја по питању школе Само ме интересује која је доња граница за одрасле ? Ја сам такође заинтересован isus-sinai И ако добијем какву диплому хтјео бих да је преведете на ијекавицу slavabogu Jer bi mogli mi mladji da ucestvujemo ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука