Jump to content

Православна веронаука за одрасле на TeamSpeaku? Предлози

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Постављена слика

Имам једну идеју:

Шта мислите о томе да поред ових редовних предавања средом и недељом, покренемо и Школу православне веронауке за одрасле? Ангажовали би за почетак једног или двоје вероучитеља, па ако буде доста интересената онда би направили и више одељења и самим тим позвали још вероучитеља. Вероучитељи би били теолози, свештеници и ђакони.

Полазници би редовно долазили на online час, имали домаћи итд... и на крају оцена и диплома...

Јес мало луцкаста идеја, али нисмо ми џабе  nasznak    isus-sinai

Изнесите Ваша мишљења о овоме и предлоге.
Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest ага пије млеко

Обећао сам о.Ивану да у оквиру "Веронауке за одрасле" одржим серију предавања на тему "Васељенски сабори у историји Цркве и њихов значај данас". То ће кренути за пар седмица.  

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

hvala Мени треба веронаук  crvenilo dada, може и домаћи,  0702_read, али ми не требају оцене и диплома  confused  0102_laugh

0205_whistling smej.gif amin-nas

мада, било би добро можда да се има нека свеска А4 формата и да се записују важне ствари и мисли са предавања..

Једино је проблем, како "виртуелну таблу" да набавимо.... 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Једино је проблем, како "виртуелну таблу" да набавимо.... hmmm

Па добро можете да пишете, само не можете да цртате, замислићу!!!

smej.gif 0205_whistling

apel.png

Подели на овим сајтовима

Обећао сам о.Ивану да у оквиру "Веронауке за одрасле" одржим серију предавања на тему "Васељенски сабори у историји Цркве и њихов значај данас". То ће кренути за пар седмица.  

Ову тему бих и ја похађао да нешто по могућности о томе и научим  0205_whistling

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Jedva Cekam  smej.gif  0205_whistling

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ову тему бих и ја похађао да нешто по могућности о томе и научим  0205_whistling

smej.gif
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Дакле, овде смо да ово заједно осмислимо. Ја сам ту само да будем иницијална каписла.

Вероучитељ ће својим ученицима на часу или дан пре поделити материјал из кога ће да се учи. То може да буде текст, аудио или видео. Дакле, потпуна интеракција. Чак, смо размишљали да отворимо специјалан пфд за одрасле ђаке веронауке на коме ће они моћи да размењују искуства.

Ма ово ће бити супер интересантно.

Подели на овим сајтовима

Одлична идеја по питању школе  amin-nas Само ме интересује која је доња граница за одрасле ? Ја сам такође заинтересован  isus-sinai

И ако добијем какву диплому хтјео бих да је преведете на ијекавицу  slavabogu

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Одлична идеја по питању школе  amin-nasСамо ме интересује која је доња граница за одрасле ? Ја сам такође заинтересован  isus-sinai

И ако добијем какву диплому хтјео бих да је преведете на ијекавицу  slavabogu

Jer bi mogli mi mladji da ucestvujemo  ?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...