Sofija_ Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 Kako i sta koristiti protiv mrava u vocnjaku? Oko nekoliko vocki ima poveci mravinjak,nadam se da nece ostetiti vocke. Hvala svima na savetima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 Neka mrava, vredne male zivuljke, ne smetaju oni vockama... Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 7 минута, Sofija_ рече Kako i sta koristiti protiv mrava u vocnjaku? Oko nekoliko vocki ima poveci mravinjak,nadam se da nece ostetiti vocke. Hvala svima na savetima Имамо једну високу јабуку кроз чије дебло су мрави ископали тунел, тако да, није да нису баш штетни. Узми кутију соли и поспи по мравињаку. Прокопај га прво што више. Ваљда неће со да штети воћки. Со нам је била делотворна када су се мрави појавили око тротоара. Ево мало занимљивости: https://www.agroklub.rs/eko-proizvodnja/kako-se-resiti-mrava-u-basti-na-prirodan-nacin/25042/ Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 2 минута, obi-wan рече Neka mrava, vredne male zivuljke, ne smetaju oni vockama... Имам другачије искуство. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 Купињак ми замало осушише са њиховим биљним вашима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 @Sofija_ Pa da, malo poprskas bogojavljenskom vodom, i nema brige. Ranije je starac Pajsije Svetogorac pricao - "Sestre u manastiru (njegovom) samo nesto prskaju! A molitva i sveta voda nista..." `Ocu da kazem - treba da smo manje ratoborni, pa ce i mravi da postede nase biljke... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 2 минута, obi-wan рече Neka mrava, vredne male zivuljke, ne smetaju oni vockama... Ima ih bas mnogo i mravinjaci su bas veliki ko lopta, bas su se namnozili od prosle godine, ja bih nekako da ih se resim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 Управо сада, Плаво Небо рече Купињак ми замало осушише са њиховим биљним вашима. A, oni su ti veliki farmeri i pastiri... Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 Управо сада, Sofija_ рече Ima ih bas mnogo i mravinjaci su bas veliki ko lopta, bas su se namnozili od prosle godine, ja bih nekako da ih se resim... Pa so je dobra da ih otera, a nije stetna. Evo, lepo rece covek gore povise... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 Znaci kuhinjska so i po njima? Ok, probacu, hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 4 минута, Плаво Небо рече Купињак ми замало осушише са њиховим биљним вашима. Ima li sta protiv biljnih vasi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 Управо сада, Sofija_ рече Znaci kuhinjska so i po njima? Ok, probacu, hvala и готов ручак obi-wan and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 4 минута, obi-wan рече Ocu da kazem - treba da smo manje ratoborni, pa ce i mravi da postede nase biljke... znaci da ih pomazim i pozelim im dobrodoslicu gde ces manje ratobornosti, zar ne vidis kako sam se umirila obi-wan and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 3 минута, Плаво Небо рече и готов ручак nesto mi ne godi kineska kuhinja, hvala ti ko bratu obi-wan and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 пре 8 минута, Sofija_ рече Ima li sta protiv biljnih vasi? Biljni nasi! Ovaj, njihovi! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука