kasijana Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Наравно да имааааааааааааа greengrin "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 увек ме је чудило, откуд монах на фб.. И мене ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ја не знам за психопате,али наших православних лудака има заиста много! Баш ме пре неки дан једна докторка убеди да је тотално флипнула,иначе раније сам је веома ценио а сада ми се гади! Њен другар из екипе ми је рекао да ја радим за трећи светски поредак -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> "трећи свецки поредак" - леба ти , дај појасни, чуо сам за трећи рајх , за други светски рат , за нови свецки поредак , али за трећи светски поредак ево први пут чујем, и кад ли су били други и први свецки поредак? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Има једна сличица изашла у предзадњем часопису "РеФОто" (часопис за културу фотографије),једног нашег младог фотографа Мирка Нићифоровића из Јагодине,насловљена врло интересантним називом : "Facebook" http://www.fotozine.org/fotka.php?m=g&p=1422/bez_reci.jpg Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ја не знам за психопате,али наших православних лудака има заиста много! Баш ме пре неки дан једна докторка убеди да је тотално флипнула,иначе раније сам је веома ценио а сада ми се гади! Њен другар из екипе ми је рекао да ја радим за трећи светски поредак confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> "трећи свецки поредак" - леба ти , дај појасни, чуо сам за трећи рајх , за други светски рат , за нови свецки поредак , али за трећи светски поредак ево први пут чујем, и кад ли су били други и први свецки поредак? Моја грешка,ипак је рекао нови светски поредак pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Има једна сличица изашла у предзадњем часопису "РеФОто" (часопис за културу фотографије),једног нашег младог фотографа Мирка Нићифоровића из Јагодине,насловљена врло интересантним називом : "Facebook" Емануиле, хвала ти за ову фотку, сад ће осванути на мом Face-у, баш је добра.... Добро је што има жиг на њој да се зна одакле је преузета ! "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 увек ме је чудило, откуд монах на фб.. Или на форумима.... (једна непослушна ратоборна монахиња ми пада на ум... ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 увек ме је чудило, откуд монах на фб.. Или на форумима.... (једна непослушна ратоборна монахиња ми пада на ум... ) Мислиш Крин? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ништа ја не мислим. мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Монаси нису неки специјални надљуди којима је забрањен интернет (форуми, фејсбук....). Anette and Биљана, два је реаговао/ла на ово 2 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Наравно. Но, зависи и како га користе. мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јун 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ima tamo neki apostolski centar , ili tako nešto. Oni mi stalno šalju poruke. Jesu li oni o.k. ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ја не знам за психопате,али наших православних лудака има заиста много! Баш ме пре неки дан једна докторка убеди да је тотално флипнула,иначе раније сам је веома ценио а сада ми се гади! Њен другар из екипе ми је рекао да ја радим за трећи светски поредак :0104cheesy:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> Проблематика дотичне докторке,ако мислимо на исту,може да се стави у једну реч-неофит.Нека ми овом приликом не замере браћа и сестре који су се касније крстили и обратили у веру али ми,заиста имамо у цркви један озбиљан проблем,проблем неофита и када се они лате проповедничке катедре. Не може у Цркви свако да учи,већ свако треба да зна своје место.Ако си лекар-лечи људе али не упуштај се преко тога у нешто зашта ниси компетентан.Ето то је наш највћи проблем.Видела сам ту фотографију заклане овце и прво што ми је пало на памет,било је,како неко може себи да дозволи да се овако понижава и првенствено своју професију. Друго,госпођа је заробљеник комплекса свога супруга који је блага реч-мрачан. Начин на који он комуницира са свештенством показује само да је неотесан,некултуран а о гордости нећемо ни да причамо. Треба написати мејл Светигори и осталима да воде рачуна кога позивају на своја предавања јер нас боле уши од не-рецензије. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Danas sam saznao da imaju u planu da prave ona i muž nekakav medicinski duhovno rehabilitacioni centar ili tako nešto! Ne znam sa kojim pravom prave bilo kakav duhovni centar! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Е мој брате!! Ми смо наиван и добар народ па нас свако искористи за своје потребе.Треба реаговати на овакве ствари и зато молим људе да отворено причају о овоме и молим свештенике који могу, да реагују на овакве нус-појаве,да не буде касно. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука