Сава Савановић Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Naleteo sam na neke grupe pravoslavaca . I na neke pojedince koji su navodno pravoslavci. Ali kada su me počeli zasipati porukama i slikama nekih zaklanih životinja vidim da nisu čisti. Kakvo je vaše iskustvo? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ma ima ih, kako da ne...seti se samo onoga koji je skupljao gromuljice iz pupka...a ti se ne boj, nece sireve "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 a ti se ne boj, nece sireve greengrin Мислиш сунђере "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ene stvarno "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ma neeeeeema ludaka bre šta vam je. padreex је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Напротив има лудака. Један дечко коме предајем ми је испричао да се упознао са неким и да је овај после почео да му нуди секс у троје, са његовом женом и да га опседа огавним питањима. Тако да се треба чувати и не примати свакога у пријатеље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Да ли има лудака то баш и не знам јер још ни једног нисам "упознао" а ако их има и у стварном свијету онда има и на фб. Такође сам примјетио да доста људи осјете велику слободу на интернету а поготово на фб јер на примјер за разлику од нашег форума гдје ипак има админа тамо је другачија ситуација. Много њих ту слободу и не зна искрористити на прави начин и онда се јавља проблем. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јун 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Da li jeste primetili , možda , kako se na fejsu ljudi ponašaju kao u ogledalu? Da li jeste primeti , možda , kako se na fejsu ljudi predstavljaju kao neko drugi iako stavljaju svoje fotografije? Da li jeste primetili , možda , da postoje razni ekstremisti na fejsu koji propagiraju mržnju prema drugim ljudima i skupinama ljudi? Evo ja sam pokušao da se pridružim jednoj grupi koja za sebe tvrdi dasu vampiri , ali nisu to bili , slagali su me ... - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Их, па ти би само да сисаш... шта ћеш кад си сунђер greengrin "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Da li jeste primetili , možda , kako se na fejsu ljudi ponašaju kao u ogledalu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Овај је баш фејс... "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Један грчки монах (сигурно није лажан профил) има у сликама неке крваве људе, које су поставили његови пријатељи панкери или нешто сл. Можда није тако страшно...ножда је тај монах био хирург. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 увек ме је чудило, откуд монах на фб.. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 увек ме је чудило, откуд монах на фб.. Ја знам да профил имају: владика Иринеј, отац Гаврило и отац Доситеј. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ја не знам за психопате,али наших православних лудака има заиста много! Баш ме пре неки дан једна докторка убеди да је тотално флипнула,иначе раније сам је веома ценио а сада ми се гади! Њен другар из екипе ми је рекао да ја радим за трећи светски поредак -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука