Jump to content

Да ли на facebook-u има духовних обмањивача???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Naleteo sam na neke grupe pravoslavaca .

I na neke pojedince koji su navodno pravoslavci.

Ali kada su me počeli zasipati porukama i slikama nekih zaklanih životinja vidim da nisu čisti.

Kakvo je vaše iskustvo?

Подели на овим сајтовима

Ma ima ih, kako da ne...seti se samo onoga koji je skupljao gromuljice iz pupka...a ti se ne boj, nece sireve  ;)

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

a ti se ne boj, nece sireve  greengrin

Мислиш сунђере  :D;)

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Ene stvarno  ;)

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Напротив има лудака. Један дечко коме предајем ми је испричао да се упознао са неким и да је овај после почео да му нуди секс у троје, са његовом женом и да га опседа огавним питањима. Тако да се треба чувати и не примати свакога у пријатеље.

Подели на овим сајтовима

Да ли има лудака то баш и не знам јер још ни једног нисам "упознао" а ако их има и у стварном свијету онда има и на фб. Такође сам примјетио да доста људи осјете велику слободу на интернету а поготово на фб јер на примјер за разлику од нашег форума гдје ипак има админа тамо је другачија ситуација. Много њих ту слободу и не зна искрористити на прави начин и онда се јавља проблем.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Da li jeste primetili , možda , kako se na fejsu ljudi ponašaju kao u ogledalu?

Da li jeste primeti , možda , kako se na fejsu ljudi predstavljaju kao neko drugi iako stavljaju svoje fotografije?

Da li jeste primetili , možda , da postoje razni ekstremisti na fejsu koji propagiraju mržnju prema drugim ljudima i skupinama ljudi?

Evo ja sam pokušao da se pridružim jednoj grupi koja za sebe tvrdi dasu vampiri , ali  nisu to bili , slagali su me ...

Подели на овим сајтовима

Их, па ти би само да сисаш... шта ћеш кад си сунђер  greengrin

Подели на овим сајтовима

Овај је баш фејс...

Подели на овим сајтовима

Један грчки монах (сигурно није лажан профил) има у сликама неке крваве људе, које су поставили његови пријатељи панкери или нешто сл.

Можда није тако страшно...ножда је тај монах био хирург. greengrin

Подели на овим сајтовима

Ја не знам за психопате,али наших православних лудака има заиста много!

Баш ме пре неки дан једна докторка убеди да је тотално флипнула,иначе раније сам је веома ценио а сада ми се гади!

Њен другар из екипе ми је рекао да ја радим за трећи светски поредак  :)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' />

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...