Jump to content

Постоји ли разлика између геј особа и хетеро-промискуитетних особа?

Препоручена порука

Наравно ,гледано кроз призму хришћанства и схватања греха!

Можемо ли ставити знак једнакости између хомосексуалних особа и хетеросексуалних који константно мењају партнере?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ја бих рекао да.

Блуд је блуд.

Био он "природан" или "противприродан".

Ал' с друге стране треба препустити свакога да сам раскрсти са својим грехом и демоном, не осуђујући га.

:0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Размишљао сам како хомосексуалци организују геј параду и онда дођу жестоки момци да их бију!

у 90% случајева ти момци су хетеропромискуитетни или бар имају јаку жељу да то постану,а са становишта православног хришћанства ту ударају исти на исте  :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Па сад нема потребе ни за уопштавањем - то што је неко геј и на геј паради исто не значи аутоматски да је промискуитетан.  :0104cheesy:

А са становишта православног хришћанства, рекао бих да је насиље у сваком случају погрешно.

А већина тих жестоких момака су по некој мојој слободној процени образовски хришћански освешћени... тако да ми се исто 'ватају као и  :0104cheesy:

ЕДИТ:

А ако узмемо ето да су и једни и други промискуитетни - онда су ови насилници још гори.  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Nije ni blizu isto. Kod homoseksualac je eros totalno izdeformisan a kod promiskuitetnih osoba

se on pogresno usmerava tako da nemoze da se uzrasta u spuruznickoj ljubavi.

Зар се код хомо особа не  усмерава погрешно ерос,или сам ја живео у заблуди?
Подели на овим сајтовима

Каква супружничка љубав?

Шта ћемо с промискуитетним хетеросексуалцима који нису у браку?

Nemojmo biti bukvalisti. Svaki heteroseksualac tezi supruznickoj ljubavi. Promiskuitetnim ponasanjem

on kad i bude stupio u brak one ce imati jako velike probleme da se nosi sa vec tako

podivljalim strastima.

Подели на овим сајтовима

Nije ni blizu isto. Kod homoseksualac je eros totalno izdeformisan a kod promiskuitetnih osoba

se on pogresno usmerava tako da nemoze da se uzrasta u spuruznickoj ljubavi.

Зар се код хомо особа не  усмерава погрешно ерос,или сам ја живео у заблуди?

Ne, njihov eros je vec izdeformisan. Nije posta "zena" ali nije vise ni "muskarac" i vice versa.

Подели на овим сајтовима

Каква супружничка љубав?

Шта ћемо с промискуитетним хетеросексуалцима који нису у браку?

Nemojmo biti bukvalisti. Svaki heteroseksualac tezi supruznickoj ljubavi. Promiskuitetnim ponasanjem

on kad i bude stupio u brak one ce imati jako velike probleme da se nosi sa vec tako

podivljalim strastima.

Ја уопште не видим по чему сам буквалиста.

Може он да тежи супружничкој љубави колико хоће - али док није у браку, а промискуитетан је, то га не чини ништа мање промискуитетним.

Подели на овим сајтовима

Da ali njegov eros je jos prirodan dakle jos moze da se zaljubi u osobu suprotnog pola. A posle

eventualno da bude u braku sa tom osobom. Pitanje je da li hoce to da dopusti, to jest ima li hraborsti.

A homoseksaulac je vec toliko izdeformisan da on ni ne moze da pocne usmeravati svoju ljubav prema

osobi suprotnog pola.

Подели на овим сајтовима

A homoseksaulac je vec toliko izdeformisan da on ni ne moze da pocne usmeravati svoju ljubav prema

osobi suprotnog pola.

како сад то,то је као она пословица једном наркоман увек наркоман .

Немој заборавити да смо ми ипак Хришћани,најчи смо најачи  :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ma dobro, ali ne govorimo o usmerenosti erosa, nego o promiskuitetu.

I? Kako to da razdvojimo? Homeskesualnto  je izdeformisani eros i tu se pre svega ta

teza vrsta anomalije treba leciti pa tek onda da krene da uzrasta prirodni oblik erosa.

A heteroseksualac jos nema takve teske anomalije na dusi ali ako se ne pripazi i prepusta

se strastima vrlo lako se moze desiti da i on propadne u homoseksualnost.

Подели на овим сајтовима

како сад то,то је као она пословица једном наркоман увек наркоман .

Немој заборавити да смо ми ипак Хришћани,најчи смо најачи  :0104cheesy:

Svakako da postiji sveta tajna pokajanja ali sa ovakvim strastima to ne ide preko noci

"e od sada nisam homoseksualac, ali stvarno" pa da to proradi jer onda uopste ne bi imali

takve probleme.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...