Flojd Написано Мај 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 12. 5. 2019. at 13:39, Лидија Миленковић рече U periodu od 14.06. do 23.06. bicu blizu Krusevca (Ribarska banja). Dragi Krusevljani, nadam se da cu nekog od vas upoznati, a planiram i da odem do Mudrakovca kod naseg o.Ivana. Ako Bog da ! Expand Dobro nam dosli. Mozda ja necu u tom periodu biti tu ali svake subote ima akatist u Mudrakovcu pa navratite bice neko od forumasa. ? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 @Flojd Тако смо Гаги и ја планирали. Можда за Тројице будемо у Мудраковцу. Видећемо већ. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2019 @ronin Брат Ронџа и ја доминирамо на улицама Александровца. ? Предраг М, Поет, Лидија Миленковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 4 7 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2019 Сутра дрифт Чачак, па ако буде форумаша тамо јавте се. Не се стидите. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 19, 2019 Пријави Подели Написано Мај 19, 2019 On 18. 5. 2019. at 17:58, Flojd рече @ronin Брат Ронџа и ја доминирамо на улицама Александровца. ? Expand Braca, kaki lepotani. Ajde ko ce prvi da se zeni malo da trupamo u kolce? AnaLaz and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2019 У порти Цркве С. Троице у Мудраковцу упознах једну дивну девојку са форума. @Marija M. Поет, Broken, Milena B. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 Још једно ново пријатељство. У Хиландару упознах још једног форумаша, изузетно побожног момка који је већ четврти пут на Хиландару. И сјајан је шахиста. @StefanLugic Gogić, Anika, Поет and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 @Flojd Питај пацера, кад сме да се опробамо? Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 25, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 On 25. 6. 2019. at 6:03, Nikola Stojanovic рече @Flojd Питај пацера, кад сме да се опробамо? Expand С'тобом увек. ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 Слаб сам ја... Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2019 @Gogić @crisbo88 U drustvu forumasa. Eto upoznasmo i nasu zemaljsku kuglu. ? БанеЛ, StefanLugic, Поет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука