Ulični Muzičar Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 ...reče ЛазарД ! na moje da su "Srbi poznate budale što ginu k'o vrabci u svakom ratu !" . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 aj' nam sad obrazloži ! ja ponavljam da su Srbi uvek glupo ginuli u borbi protiv nadmoćnijeg , a, zbog katastrofalne politike "vodja" ! U ratu je ginuo običan narod , koga niko nije pitao ... da li ima nešto skuplje od glave ili nema ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Kako uopšte iko može živeti bez ideala ....? I kako čovek može sam da proživi ovaj život, ne misleći ni o čemu nego o zadovoljenju nekih najnižih ličnih potreba...? U te niske potrebe spada i nemoć kolektivizacije, indetifikovanja sa narodom kome pripada, Crkvi svojoj i Hristu Bogu ..... Individualizam..... Logika da ti nepravda učinjena tebi bude logična i prihvatljiva.... Skuplja od "glave" je duša čovječija..... I dzaba pet ruku za sviranje gitare ako duša sama luta ...... I nisu Srbi uvek glupo ginuli (strašne stvari ponekad pišeš ulični)..... Ovo verovatno pišeš pod uticajem zadnjih događanja u našoj istoriji, a sa stanovišta nekog liberalnog-demokratskog...? Naša istorija te demantuje na svakom koraku, ali mora se znati istorija i pre demokratskih promena 2000 godine pravopop ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Naslušao sam se teoretičara ! A , ja ih uvek pitam nešto ... Da Srbija pobedi NATO i Ameriku , ali da ti u tom ratu izgubiš sve najmilije ... da li pristaješ ? Svi su hrabri na rečima i dok se daju tudje glave ... Evo ,neka se javi ko bi dao jednu nogu i jednu ruku za Srbiju ! Mnogi bi išli u rat , al' ... ako može nekako da se baš njima ništa ne desi ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Sa verom Božijom Srbija će da pobedi Ameriku. Time što će Amerika da postane Srbija. pravopop Ја мислим да ће Америка да постане тачније речено предео око Неготина па тамо до Књажевца. А Србија ће да постане нова планета и зваће се "планета Србија". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Sto se tice glupe pogibije. Ako ovde ima Ljoticevaca ili njihovis simpatizera da pitam. Sta mislite o ideju Strahinje Janjica da srpska vojska ide na istocni front da pomze Nemce i ROA-u? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 У праву је Лазар Дудић , Срби заиста знају за нешто скупље од главе јер: "Боље ти је изгубити главу него своју огрешити душу!" Наравно ово се односи на Србе. Иван 123 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Ja se u to ne razumem .... Samo pratim istoriju "Srba" od 2000 pa na večnost .... I to mi je dovoljno pravopop ..... Nešto malo znam kada je Drug Tito bio među nama, tj. znam da sam jako dobro živeo i čak sam naučio da jašem ......... konje ....... dancedance dancedance ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 aj' nam sad obrazloži ! ja ponavljam da su Srbi uvek glupo ginuli u borbi protiv nadmoćnijeg , a, zbog katastrofalne politike "vodja" ! U ratu je ginuo običan narod , koga niko nije pitao ... da li ima nešto skuplje od glave ili nema ! Пошто си ти атеиста и не верујеш у живот после смрти то је теби тешко објаснити.За мене живот тек почиње после "смрти" на замљи.Када бих гледао по твојој логици искрено не бих ни знао ни зашто живим,ни који је смисао овог живота.Тако бих као ти вероватно мислио да што више попијем,поједем и променим лепих жена да сам у животи "добро" прошао.Али опет по тој логици све буде па прође и не траје вечно. 229229229 Срби нису глупо гинули,јер какве има везе да ли ћеш умрети данас или за 20г по твојој атеистичкој идеологији,када је ваш пут да одете 2 метра испод зермље?И сви ће те тако завршити,чему онда смисао твог живота?Срби нису глупо гинули,гинули су да би сви ми имали своју слободну земљу,у којој ћемо лакше живети и нећемо плаћати свакакве порезе окупатору,нећемо давати жене прву брачну ноћ и нећемо давати данак у крви(децу своју).И ја ћу своје дупе дати да моја деца живе слободно и ако да Бог да ме славе као хероја,или још боље као светитеља,као нпр.св.кнеза Лазара,а не да ме пљују да сам био злочинац,удружени са онима који су га нападали и његов народ убијали.Али опет није ни битна овоземаљска слава,ако те Господ не прослави тамо где треба,у његовом царству. Срби нису глупо гинули,најбоље је опсисан један стих у песми о св.новомученику Харитону Црноречком у којој се каже:"а безумни не зна да крв душу мије"!Тако ја схватам погибију ови људи,али опет ти си атеиста и то не можеш схавтити Па не знам зашто је увек за рат крив појединац или онај који га је изгубио?Шта мислиш ти? Крив Гаврило Принцип,Хитлер,Милошевић,Садам Хусеин,Бин Ладен...то ми је познато из ближе историје,не знам како је у далекој прошлости било.Зашто ти мислиш да су сви ови људи криви,а ниједан који је победио није крив?Зашто се све завршава на кривици појединца или појединаца и оних који су у рату изгубили? И имам ја једно питање за тебе 89898989898989,замисли да те нападне неко ко је надмоћнији од тебе,да ли би се ти бранио или би га пустио да те бије? 0110_hahaha 0110_hahaha "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Ne treba se stalno hvatati za pravdu ! Ako ćemo , kao mali narod , da isterujemo pravdu - loše ćemo prolaziti (to se Srbima i dešava) Da ! MALI NAROD ! Tu je poenta ! Ne treba podržavati političare (vodje) koji dolaze u konflikt sa svetskim silama , jer nije korisno ! bolje da "vodja" ljubi dupe nekom svetskom silniku , a da narod i država od toga imaju koristi , nego da ulazi u konflikt sa njim ... ali , ovde u Srbiji se ljudima mnogo dopada da im vodja tera inat nekom mnogo jačem ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Ne treba se stalno hvatati za pravdu ! Ako ćemo , kao mali narod , da isterujemo pravdu - loše ćemo prolaziti (to se Srbima i dešava) Da ! MALI NAROD ! Tu je poenta ! Ne treba podržavati političare (vodje) koji dolaze u konflikt sa svetskim silama , jer nije korisno ! bolje da "vodja" ljubi dupe nekom svetskom silniku , a da narod i država od toga imaju koristi , nego da ulazi u konflikt sa njim ... ali , ovde u Srbiji se ljudima mnogo dopada da im vodja tera inat nekom mnogo jačem ... Ако се не треба увек ватати за правду онда пусти СЛОБУ на миру , шта ти је за њим, или ипак не желиш да га пустиш, ма пустио би ОН тебе ал ти нећеш њега, хехехехе, навукао си се на СЛобу гадно буразеру... Народни вођа у Србији треба да не чачака мечку јер нема снаге да је победи па ће га одерати, али не треба ни да људи дупе мечићима , поготово кад то од њега нико не очекује. Треба наравно да буде као Стефан Немања, да зна када може у рат иде у рат , кад не може онда политика. Или што би рекао Христос парафразирам: "НИ један војсковођа не иде у рат ако зна да има мању војску и да ће изгубити , него гледа да преговара , и ни један човек не почиње градити кућу ако види и прорачуна да нема довољно да је доврши..." То је мудрост Јеванђеља и тога су се држали наши стари, али ови нови канда нису чули за Јеванђеље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 @ulični Kakvu ti korist vidiš od ove demokratije koja sada vlada, ja stvarno ne znam.....? Evo ovi se satraše od ljubljenja g...ce amerima i EU, pa opet ništa..... Možda ne razumijem dobro šta se dešava oko nas, sa našim životima, ali po meni ovo što je sada, za nas, a ne za političare, nema nikakvu budućnost...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 @ulični Kakvu ti korist vidiš od ove demokratije koja sada vlada, ja stvarno ne znam.....? Evo ovi se satraše od ljubljenja g...ce amerima i EU, pa opet ništa..... Možda ne razumijem dobro šta se dešava oko nas, sa našim životima, ali po meni ovo što je sada, za nas, a ne za političare, nema nikakvu budućnost...... pa , moraju malo i jezikom ... (ne znaju da se ljube) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 scherzi a parte , za sada je dovoljno to što nemamo rat u perspektivi ... a , ruže nikome i ne cvetaju u današnje vreme , naročito neće nama , koji smo u debelom zaostatku ! a , ko je kriv ? MILOŠEVIĆ !!!! 0110_hahaha . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 знају ... за веру. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука