Jump to content

Extra Zadruga

Оцени ову тему

Препоручена порука

1743915_jovan-cojbasic-foto-youtube-pot-

Na slavlju se okupilo 5 generacija Ćojbašića! 6 ćerki, sin, zetovi, snaje, 15 unučadi, 21 praunuče i dve čukununučice! (VIDEO)

Deda Jovan Ćojbašić iz Ivanjice ugasio je 95. rođendansku svećicu u društvu preko 70 članova porodice, dece, unuka, praunuka, čukununuka, zetova, snajki…

1743903_jovan-cojbasic-foto-youtube-pot-info-liga-22_ff.jpg?ver=1548145060FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN INFOLIGA

Kaže da je mnogobrojna familija u kojoj nikada nije bilo nesloge njegov najveći životni uspeh i sreća, piše Infoliga.

Samo da su mi oni dobro, ja sam se naživeo...

- Samo da su mi oni dobro i zdravo i da slažu, ja sam se naživeo, kaže deda Jovan okružen najmilijima.

Jovan Ćojbašić je rođen u ivanjičkom selu Medovine i najstariji je od šestoro dece Milomira i Đulke Ćojbašić. Sa pokojnom suprugom Ljubom i porodicom Jovan je u ovom selu živeo do pred kraj 1963. godine kada su se doselili u Ivanjicu gde su kupili veliko imanje.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=23

Odgojili su sedmoro dece, šest ćerki: Milica (77), Nada (74), Rosanda (72), Stojislava (70), Radovanka (67), Stajka (65) i sina Srdana (59). Dočekao je i 15 unučadi, 21 praunuče i dve čukununuke (Mila se rodila pre 6 meseci a Milica 18. januara ove godine).

Porodica je stub društva koje bi bilo stabilnije kada bi se gradilo na sistemima vrednosti mnogobrojnih Ćojbašića.

link

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...