SveCovek Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ne znam sta mi je danas samo neka glupava pitanja tanning sHa_sarcasticlol Probajte da na ovo odgovorite sto iskrenije bez nekih floskula 1405_love Evo jedna misao naseg poznatog naucnika na tu temu Зар није топли поглед из сјајних очију лепе жене део њене душе, а то је исто и осмејак што лебди на њеним руменим уснама. Очи су, о томе нема сумње, саставни део погледа, а усне део осмејка. Сада узмите у обзир да су очи и усне делови тела, па ћете имати математички доказ онога што сам казао и сада формулишем у облику теореме: Женско тело је кардинални део женске душе, женскога бића, оного што је Гете назвао ”Das Ewig-Weibliche”. (Милутин Миланковић) P.s imacu veceras jos jedno pitanje ali za Zonu Sumraka winter :group111: Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 amen.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 за оне којима очи раде, наравно да је битно. онима који су слепи или са оштећеним видом, далеко су важније неке друге ствари. мени је битно. е сад у не у мери манекенства, већ одраза једне личности и како се носи. немам неко правило како особа треба изгледа, али мислим да ми је лик битан. тело мање више, мада се не гадим на лепоту blessyou лик не у смислу лепоте толико колико одраз нечег изнутра - све пише на лицу ... е сад, шта је то укус и лепота, то је нека сасвим друга прича :wink:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Да се не лажемо, мени је битно. Ја имам лепу жену и срећан сам због тога. Наравно, то није једино у браку. Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Да се не лажемо, мени је битно. Ја имам лепу жену и срећан сам због тога. Наравно, то није једино у браку.Све исто као и ја...ко да нас једна мајка родила! 0442_feel algabacaju Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Antusa Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 A Vasoj zeni? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 A Vasoj zeni?Ако мене питате,одговор је,да...битно јој је али не и најбитније (као и мени). algabacaju Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
After forever Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 .gif' class='bbc_emoticon' alt='algabacaju' /> Па, ја мислим да је физички изглед најбитнији за онај почетни импулс који вас привуче некоме. Мора особа да вам се допадне "на око" да бисте уопште почели да размишљате о њој, је л? Е сад, да ли ћете наставити да размишљате о њој зависи од целокупног њеног/његовог бића. Лепо каже Меда, питање је шта је коме лепо... Била сам давно до ушију заљубљена у дечка који ми је био лееееп као анђео али само мени, сви су га сматрали изразито непривлачним 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 да, мени је тај укус лепог експлодирао у лице кад се један мој другар заљубио у дебељушкасту девојку, која је мени тотално била непривлачна ... ако је њему добра, шта има ја да се трсим по питању привлачности, важно да је њима ок ... проблем је у мом оку ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 ...kaze moja sestra monahinja da sam diplomirala ulepsavanje, a ja njoj: to je prakticna stvar - maher treba uloviti muza... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 .gif' class='bbc_emoticon' alt='maher' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 За везу, љубав? Укуси су различити али ја имам астрономске захтеве. maher Иначе, постоји још нешто што је духовно, некакво специфично споразумевање које покреће на зближавање. Ту телесни изглед спада на нижи ниво потреба. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 ...kaze moja sestra monahinja da sam diplomirala ulepsavanje, a ja njoj: to je prakticna stvar - sFun_bat treba uloviti muza... t1007пиииии да је више таквих православних девојака ...него што умеју да пусте брковееееее maher harp шалим се мало, има разних екстремних понашања greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Па добро бре кнегињо,где си ти све ово време... Ништа,монтирај се,дођи на овај сабор, па да се вратиш са ловином... maher "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 ловци намирисали газелу slavabogu klapklap klapklap Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука