Mironosica Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 ustipke.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 гладујем у атељеу још од подне и читам теме како мрсити док је пост https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 govedjinu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 ratluk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 spagete sa pos.kackavaljem.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Jeo sam mnoge musle, ali ovi domaci su zakon! http://www.floridabel.com/funAndFit/musliTropik.php?lang=sr Ugrejes mleko dosta, sipas muslice i ostavis jedno 10ak minuta, neverovatan ukus i kakvoca, ja bolje nisam jeo :good2: A kupio sam ove sklekere, vrh su za male pare i sad kombinujem musle i sklekere https://www.kupujemprodajem.com/Sklekeri-9050176-oglas.htm?filter_id= pogledajte sta jos pravi zidne sprave mozes narucis po zelji da ti sklepa Anette је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 кромпир салату са ц.луком и корнишонима а за десерт кувано жито Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 smokić Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 хлеб...опет сам био паметан и нисам узео ништа посно... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Управо вечерах крауфлек, а сад се сладим тако што умачем Златни Пек у воду ( као да сам беба ) w.a.mozart and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Управо вечерах крауфлек, а сад се сладим тако што умачем Златни Пек у воду ( као да сам беба ) Umači u čaj od kamilice, ukusniji je Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Своје живце... А после ћу неку банану. Anette and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Umači u čaj od kamilice, ukusniji je Волим, и камилицу, и нану, али ми је малочас пријао, онако, са водом. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 salatu od kiselog kupusa... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука