gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 sladoled... od vanile sa karamelom i keksima.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Софија Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 jaooo sto se meni jede sladoled facenew22222222 a upravo sam smazala puding od karamele Вера је моја мисао о Теби, што покреће Тебе, Најеластичнијега, да мисли о мени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 jos uvek jedem...hoces malo???? facenew22222222 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Софија Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 hehe hvala facenew22222222 Вера је моја мисао о Теби, што покреће Тебе, Најеластичнијега, да мисли о мени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 facenew22222222 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Clipsy flips sa kikirikijem iiiii...nije nesto dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Strudla sa jabukama ... mmmmmm.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Ja sam vecerala cevape. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Свашта нешто... bluelite s.o.s. 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Knedle sa jagodama srcee.gif' class='bbc_emoticon' alt='srcee' /> “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Uh,sad me pogodi u živac,a eurokrema ni od kude kući “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Па, знаш како, није фрка да се пошаље.... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Kako ?Mejlom u 3D formatu?Trebaju li mi i naočari onda da ugođaj bud epotpun? dada “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 dada Ево, пошто је тако немогуће, шаљем ти раном зором, преко поште....Чекаће те на столу. Аа....Шта велиш? dada :bla: Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука