gloria west Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 smoki omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 supu od mrkve stadaradim 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Кифлу... ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 S U LJ P A bliss jeeee bliss jeeee http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Људи, па није здраво да се једе овако касно... ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Људи, па није здраво да се једе овако касно... kriminalac ма немоооооој aman greengrin greengrinа шта је са спавањем, а? kriminalac kriminalac kriminalac клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ма шта хоћеш ти од мене? kriminalac ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ja jedem nešto mnogo lepo Podeliću taj mali slatki specijaletet sa medom na pp. Medo poslaću ti recept jer znam da voliš slatko kao i ja 0304_smile4 0304_smile4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 У друштву се не шапуће... 0304_smile4 ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ма шта хоћеш ти од мене? bliss jeeee не соли ко неслан ован 0304_smile4 0304_smile4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 У друштву се не шапуће... 0304_smile4 буди добар и можда ти кажемо 0304_smile4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ja jedem nešto mnogo lepo Podeliću taj mali slatki specijaletet sa medom na pp. Medo poslaću ti recept bliss jeeee jer znam da voliš slatko kao i ja 0304_smile4 0304_smile4 дајмидајмидајмидајмидајмидајмидајмидајмидајмидајми bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Еј,ајде другари да се бар ова тема не з...е,стално неки ломови овуда,а ја сам баш хепи bliss jeeeeМедооо и Анчиии турите тај рецепат овди,ома 0304_smile4 0304_smile4 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука