Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Чорбу од кромпира, целе везе сремуша и укисељених шумских печурака ekstra...остала од ручка. stadaradim

Печену паприку пржену на мало уља, а заљућену 7896634 _ и сад мезим пивске кифлице...  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' />

Треба подржати ових сто кила... 4869

0442_feel 0442_feel :229229229: :229229229:

Постиш ли ти????

7896634 7896634 7896634

Просветли ме, брате. .please.

А ово љуто ми се омакло, мораћу да исповедим и да не поновим. joooj7896634 stadaradim 4chsmu1

Ах, заборавих да признам..

Не причешћујем се на свакој литургији јер се, заиста не осећам достојном ако се претходно не исповедим.

Мислио сам на количину, а не на квалитет и кулинарске састојке......

leteti leteti leteti

И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2

Подели на овим сајтовима

Banane  4chsmu1 :(

Свако вече уместо вечере једна банана.....

И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Vrovali ili ne, idem da jedem lignje !  greengrin

ne_shvata 0409_feel osmeh1 .mislise. osmeh1 osmeh1 0442_feel

Уопште нису лоше  greengrin

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Eh, kolicina... crvenilo

Teska borba, brate Savo,... ;) confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

dance67890 sideways9 bleh

dada 1000000001010 dobar decko

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...