Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ... bliss jeeee :group111: bliss jeeee (трчим по кући са медењаком и миришем га) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ... smej.gif smej.gif bleh bleh (трчим по кући са медењаком и миришем га) klapklap klapklap klapklap bleh bleh 0102_laugh 0102_laugh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Поморанџе Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 moze taj preliv za makarone-recept? 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Hleb sa maslinovim uljem (tanak premaz, blago posoljeno), a ondaK palacinke s marmeladom od kajsija... naravno, sve uz caj od koprive... 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 moze taj preliv za makarone-recept? 0102_laugh winter Aко мислиш на мој прелив,ништа спеијално:шољу сојиних љуспица потопиш у воду да одстоји,а у међу времену на мало уља пропржиш мању главицу црног лука и пар чена белог,кад се упржи додаш соју,зачиниш по жељи и додаш парадајз-сос,онолико колико да не буде ни густо ни реко.Прелијеш макароне и winter.Ето 0102_laugh 0102_laugh Било би пожељно да соја одстоји дуже,а ако немаш стрпљења,онда је прокуваш пола сата. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 neki paradajz ali posto mu nije sezona nema ukus na nista omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Kolac sa jabukom....preliven cokoladom,divan je. "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 samo jabuku! greengrin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Кувам ручак па мљацкам док пробам да ли је слан ђувеч... facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Чорбу од кромпира, целе везе сремуша и укисељених шумских печурака ...остала од ручка. Печену паприку пржену на мало уља, а заљућену _ и сад мезим пивске кифлице... 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' /> Треба подржати ових сто кила... confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Pita krompiruša,salata od kiselog kupusa. :cheesy: "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gospodin X Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Чорбу од кромпира, целе везе сремуша и укисељених шумских печурака ekstra...остала од ручка. confused Печену паприку пржену на мало уља, а заљућену _ и сад мезим пивске кифлице... womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' /> Треба подржати ових сто кила... 4869 :) 0442_feel Постиш ли ти???? 7896634 И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Чорбу од кромпира, целе везе сремуша и укисељених шумских печурака ekstra...остала од ручка. Печену паприку пржену на мало уља, а заљућену _ и сад мезим пивске кифлице... womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Треба подржати ових сто кила... 4869 0442_feel confused Постиш ли ти???? womens ekstra 4869 Просветли ме, брате. А ово љуто ми се омакло, мораћу да исповедим и да не поновим. 7896634 :cheesy: Ах, заборавих да признам.. Не причешћујем се на свакој литургији јер се, заиста не осећам достојном ако се претходно не исповедим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Појела сам многооо пржрних тиквица Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука