Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ...  :drugarstvo: bliss jeeee :group111: bliss jeeee (трчим по кући са медењаком и миришем га)

Подели на овим сајтовима

ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ја сам добио медењак, ...   smej.gif smej.gif bleh bleh (трчим по кући са медењаком и миришем га)

klapklap klapklap klapklap bleh bleh 0102_laugh 0102_laugh

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Hleb sa maslinovim uljem (tanak premaz, blago posoljeno), a ondaK palacinke s marmeladom od kajsija... naravno, sve uz caj od koprive... 0102_laugh

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

moze taj preliv za makarone-recept? 0102_laugh winter

Aко мислиш на мој прелив,ништа спеијално:шољу сојиних љуспица потопиш у воду да одстоји,а у међу времену на мало уља пропржиш мању главицу црног лука и пар чена белог,кад се упржи додаш соју,зачиниш по жељи и додаш парадајз-сос,онолико колико да не буде ни густо ни реко.Прелијеш макароне и  winter.Ето 0102_laugh 0102_laugh

Било би пожељно да соја одстоји дуже,а ако немаш стрпљења,онда је прокуваш пола сата.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Чорбу од кромпира, целе везе сремуша и укисељених шумских печурака confused1...остала од ручка. :)

Печену паприку пржену на мало уља, а заљућену :) _ и сад мезим пивске кифлице...  0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' />

Треба подржати ових сто кила... confused

Подели на овим сајтовима

Чорбу од кромпира, целе везе сремуша и укисељених шумских печурака ekstra...остала од ручка. confused

Печену паприку пржену на мало уља, а заљућену 7896634 _ и сад мезим пивске кифлице...  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' />

Треба подржати ових сто кила... 4869

:) :) 0442_feel confused1

Постиш ли ти????

7896634 7896634 7896634

И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2

Подели на овим сајтовима

Чорбу од кромпира, целе везе сремуша и укисељених шумских печурака ekstra...остала од ручка. 7896634

Печену паприку пржену на мало уља, а заљућену 7896634 _ и сад мезим пивске кифлице...  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Треба подржати ових сто кила... 4869

:) 0442_feel confused1 confused

Постиш ли ти????

womens ekstra 4869

Просветли ме, брате. 7896634

А ово љуто ми се омакло, мораћу да исповедим и да не поновим. joooj7896634 7896634 :cheesy:

Ах, заборавих да признам..

Не причешћујем се на свакој литургији јер се, заиста не осећам достојном ако се претходно не исповедим.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...