Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 да, капирам - и ја сам доста дуго радио у сервису рачунара ... омиљено ми је било кад проспу кафу по тастатури лаптопа 319.gif гумене бомбоне у облику меда клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 кајгану... од 6 јаја... ако ми до вечерас не израсте креста, онда никад неће ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 posni kolacic sa susamom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Клопао сам шпагете! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 да, капирам - и ја сам доста дуго радио у сервису рачунара ... омиљено ми је било кад проспу кафу по тастатури лаптопа гумене бомбоне у облику меда heaven ipak mislim da rasipan sok po tastaturi ubedljivo vodi...jos ako je sirup...ali takodje sam imala iskustvo sa kafom 4chsmu1 mrvice koliko voles xaxaxa ja sada razmisljam sta cu da ruckam, jos malo pa ce post pa da se dobro zamastim jos malo isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Кобасице и пијем вино. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 kupineeeeeeeeeeeeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 plazmu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 plazmua gde ti je mlekce? meni to jedno bez drugog ne ide 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 pa to... ja mogu i bez... 8086.gif mada i sa mlekom je ok Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 нектерине Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 galete Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 dinja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Управо сам клопао сааармеееееееееее.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 попару и јогурт greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука