Гости Guest Оливера Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 crvenilo :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Kiflu................. Kiflu............................... Кифлу....................................................... crvenilo pa sta cu..... :0104cheesy: + casa vode 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Оооооооооооооооооооооооооооооо знааааааааааааааам (недостаје нам неки смајли који се облизује :0104cheesy:)хехехе е јест вала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 I evo gaaaaaaaaaaa Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Kiflu................. Kiflu............................... Кифлу....................................................... 4chsmu1 pa sta cu..... :0104cheesy: + casa vode 4chsmu1 Bar džem crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 I evo gaaaaaaaaaaa O neeeee...sad znam šta ću za večeru :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Kiflu................. Kiflu............................... Кифлу....................................................... 4chsmu1 pa sta cu..... :0104cheesy: + casa vode crvenilo Bar džem crvenilo Nema 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 I evo gaaaaaaaaaaa БАШ ЈЕ ЦАКАНА хи хи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Liči na mene kad ogladnim :0104cheesy: crvenilo 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Posnu crnu cokoladu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Liči na mene kad ogladnim :0104cheesy: crvenilo 4chsmu1 А ДОК НЕ КРЕНЕШ СА КЛОПОМ , ПА ОНАКО ИЗГЛАДНЕЛА , ЈЕЛ ОВАКО ИЗГЛЕДАШ 4chsmu1 crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Управо сам јео брескве... и ја лепо загризем и одвалим пола брескве и пола кошчице и из кошчицу изађе бубашваба... 229229229 мислим да дуже време нећу да једем... брескве ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Liči na mene kad ogladnim greengrin :0104_cheesy: :0104_cheesy: А ДОК НЕ КРЕНЕШ СА КЛОПОМ , ПА ОНАКО ИЗГЛАДНЕЛА , ЈЕЛ ОВАКО ИЗГЛЕДАШ 70A.gif 4chsmu1 Више личим на shok и osamucen и на оног смајлија што пада у несвијест, али га не могу сад да нађем. Е Шангаје није ти лако, и ја сам гадљива на живину у воћу, бљаааааааааааак. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 посне мекике и беле трешње клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 посне мекике и беле трешње Дај мало,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука