Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Иначе мој специјалитет у току поста, који освежава јесте супа од фиде и вегете. Само то и ништа више. Не знам, мени је то екстра.

Oče Ivane ,ja ne znam šta je fida.

Ima li neki drugi naziv,možda meni poznatiji  amen

Па где ти живиш?

Постављена слика

То је је храна за младиће, лака, посна, крајње једноставна за припрему, после јела попијеш буре воде јер је слана (супа) због вегете и тако одржаваш линију.  klapklap

To se meni desava kad se nakrkam pirinca i saraga  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

код нас је то само сирова риба на одређен начин спремљена ...

суши је сасвим нешто друго напољу ...

Е свака ви част кад можете то да изедете. Нека хвала, више волим сув леба.
оче, стварно си избирач  0110_hahaha amen klapklap

све је то храна, само је ствар укуса шта ти прија језику  klapklap

ти и антипа имате предрасуду,  нисте ни пробали ...

исто изгледа као и кувана или пржена риба, само што је другачији укус ...

а и спрема се са поврћем и прави врста ролата па се и не осети толико укус а и постоје сосови којима се прелива - соја сос, неки слатки или љути, свакоме по укусу ...

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ајде бре Милане, ствар укуса... не знам, ја сам човек сељак, нисам присталица тих егзотичних врста хране: разне бубе опнокрилци, живе рибе, пауци, крваве пљескавице и шкембета, пасте од глиста... ја сам ипак за варијанту кромпир-пасуљ (или како кажу наши стари суљПа)

Подели на овим сајтовима

Ајде бре Милане, ствар укуса... не знам, ја сам човек сељак, нисам присталица тих егзотичних врста хране: разне бубе опнокрилци, живе рибе, пауци, крваве пљескавице и шкембета, пасте од глиста... ја сам ипак за варијанту кромпир-пасуљ (или како кажу наши стари суљПа)

ех оче, па ти од свега што је Господ одрешио на јело, ти си изабрао два  blessyou :cheesy2:

ко дете си које неће ништа да проба  :wink:

Подели на овим сајтовима

Oče u CG  :cheesy2:

Antipa tebe bih već pitao kako sipaš čorbu u pogačicu a da ne pusta blessyou

Sve u svemu kad pogledam ovu temu mogu samo da konzumiram

Prvo skuvati corbu ali da ispadne gusća, ispeci pogacice poput posvora ali bez pecata na njima ,kad se ohlade izdubeti sredinu i naliti mlakom corbicom, ostaviti da odstoje nekoliko minuta pa tek ona jesti.(ja dodam barenu psenicu, ili mladi kukuruz kad nemam svo povrce)

Подели на овим сајтовима

код нас је то само сирова риба на одређен начин спремљена ...

суши је сасвим нешто друго напољу ...

Е свака ви част кад можете то да изедете. Нека хвала, више волим сув леба.
оче, стварно си избирач  :cheesy2: blessyou :wink:

све је то храна, само је ствар укуса шта ти прија језику  0110_hahaha

ти и антипа имате предрасуду,  нисте ни пробали ...

исто изгледа као и кувана или пржена риба, само што је другачији укус ...

а и спрема се са поврћем и прави врста ролата па се и не осети толико укус а и постоје сосови којима се прелива - соја сос, неки слатки или љути, свакоме по укусу ...

Постављена слика

Moj stomak neje naviko na taka jela a nemam želju za take stvari volem domace i sto prostije .
Подели на овим сајтовима

Баш  бих  волела  да  пробам  овај  суши  са  слике.

Пође  ми  вода  на  уста...

Покушаћу  да га направим сама.

Моја  пријатељица  је  живела  10-ак  година  са  породицом  у  Јапану, након  завршетка

студија.

Када  смо  се  видели  генерацијски  на  прослави  матуре,након  20.година,

изгледала је исто.

Килажа,елан,енергија.Рекла  нам  је  да  је  пуно  научила  у  тој  дивној  земљи,

о   храни, васпитању,животу. 0110_hahaha :) dancedance

0442_feel              https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />                        0442_feel                          https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='blessyou' />                      0442_feel                              https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wink:' />                    0442_feel

Подели на овим сајтовима

Још нисак купио лубеницу - малко више су  Скупе   algabacaju мало да појевтине и онда  0442_feel напад на ЛубенДињу 

Вечераске сам баш заливо görögdinnye , видим да су неке процветале, али од плода још ништа, можда у Греческој има зрелих бостана код нас неверујем...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...