obi-wan Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Sve sto imate na temu. Meni od detinjstva izuzetno zanimljive ljuCke delatnosti... Flojd and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Модели од пластелина које сам правио још пре више од 15 година, више се и не сећам. Некима понешто и недостаје, временом се загубило. Ко зна колико сам модела направио, али, разваљивао сам их па правио нове. П.с. На некој теми сам већ и постављао ове сличице. И пластелин данас не могу да нађем да буде оног квалитета као некад. Flojd, Брада, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 16, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 Od plastelina, Maketa jugera. ( Novi sportski model ). obi-wan and Поет је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 17, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 Fanatik... ... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 Popularna " kocka" Obi, znas li neku firmu koja pridaje modele za maketarstvo? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 17, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече Obi, znas li neku firmu koja pridaje modele za maketarstvo? Pa ne znam, nisam se skorije bavio time da pravim nesto, ali pretpostavljam da nema tu domacih, samo strane. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 17, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 Npr. svojevremeno sam imao Airfix-ove Star Wars modele, za njih znam da su dobrog kvaliteta, i da ih uglavnom ima da se nabave. https://www.the-saleroom.com/en-us/auction-catalogues/astons/catalogue-id-astons10005/lot-3cf02e0e-9e37-446c-b893-a3f700923c8f Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука