Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Предавач је сектолог Андреј Протић, центар за антрополошке студије. Почетак предавања је у 22:30Пријавите се за приступну шифру администраторима форума преко приватне поруке на форуму. Администраторима су имена на форуму обележена црвеном бојом.Пре приступа предавањима прочитајте УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ TeamSpeakaВажно обавештење:Предавања су ограничена за 40 корисника на једном предавању. Због тога пожурите да заузмете своје место. Само чланови форума могу да присуствују предавањима. Ваше Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Оче, није ли мало касно да предавања буду у 22.30 ч ? klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Оче, није ли мало касно да предавања буду у 22.30 ч ? klapklap И мени се то чини... Ја сам јуче заспао и нисам слушао предавање. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Јесте касно, како за слушаоце тако и за предаваче. Нека горња граница би требала бити са почетком у 21:00. Евентуално ако предавач има времена, могло би и у 20:00 или чак 19:00. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Мени све одговара, али, мислим да термин има везу с неком утакмицом, која је сигурно занимљивија од било чега што ја имам да кажем. У сваком случају, одлуку бих препустио оцу Ивану. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Ooо уважени брате Андреје, па нисам ни обраћао пажњу да ћеш ти бити предавач. klapklap Иначе, секте су широка тематика, може ли се знати хоће ли бите овде речи о најагресивнијим и најбројнимим сектама у Србији, без обзира на тип, или ће то бити речи само о сектама одређеног типа, рецимо јудео-хришћанским или сл? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Ooо уважени брате Андреје, па нисам ни обраћао пажњу да ћеш ти бити предавач. 4chsmu1 Иначе, секте су широка тематика, може ли се знати хоће ли бите овде речи о најагресивнијим и најбројнимим сектама у Србији, без обзира на тип, или ће то бити речи само о сектама одређеног типа, рецимо јудео-хришћанским или сл? Многоуважени брате Јустинијане, трудио бих се да можда само дам неки краћи увод о савременим стручним кретањима у области праћења и информисања о сектном деловању и критеријумима које га уопштено одређују, а већи део бих препустио уваженим слушаоцима да поставе питања која их конкретно интересују. Област је исувише широка да би се предавању пришло ex cathedra. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ... ja bih vrlo rado prisustvovao prdavanjima, bez obzira na vreme .. fudbal me ne interesuje, a posto sam na OS linux, nikako ne mogu da instaliram TeamSpeak, tako da ne vredi ni da se prijavljujem i eventualno nekome zauzmem mesto ... opet, ako se ne prijavim na vreme, i ako cak uspem da instaliram program, nece biti vise mesta ... malo diskutabilna situacija ... nadam se da ce neko od Modova ili Admina resiti ovo tehnicko pitanje oko TS3 pod Linuxom ... pozdrav i svako dobro ... bighugbighug MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Brate, na ovom sajtu imas teamspeak za Linux 32-bit i 64-bit pa izaberi bighugbighug: http://www.teamspeak.com/?page=downloads Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Па ово је одлично... а ја сирома` у никад већу гужву ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ... ja bih vrlo rado prisustvovao prdavanjima, bez obzira na vreme .. fudbal me ne interesuje, a posto sam na OS linux, nikako ne mogu da instaliram TeamSpeak, tako da ne vredi ni da se prijavljujem i eventualno nekome zauzmem mesto ... opet, ako se ne prijavim na vreme, i ako cak uspem da instaliram program, nece biti vise mesta ... malo diskutabilna situacija ... nadam se da ce neko od Modova ili Admina resiti ovo tehnicko pitanje oko TS3 pod Linuxom ... pozdrav i svako dobro ... Шта је проблем са ТС3 под линуксом? Имају верзије и за линукс! Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Па ово је одлично... а ја сирома` у никад већу гужву Bice snimljeno, bez brige Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Па ово је одлично... а ја сирома` у никад већу гужву Bice snimljeno, bez brige ТООООО!!!!!!!!!!!! hvala hvala ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ... ja bih vrlo rado prisustvovao prdavanjima, bez obzira na vreme .. fudbal me ne interesuje, a posto sam na OS linux, nikako ne mogu da instaliram TeamSpeak, tako da ne vredi ni da se prijavljujem i eventualno nekome zauzmem mesto ... opet, ako se ne prijavim na vreme, i ako cak uspem da instaliram program, nece biti vise mesta ... malo diskutabilna situacija ... nadam se da ce neko od Modova ili Admina resiti ovo tehnicko pitanje oko TS3 pod Linuxom ... pozdrav i svako dobro ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2183.msg178536.html#msg178536 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука