Ana B. Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Ajmo braćo i sestre, ispovedanje. U poslednja vremena prijatelj će se prijatelju ispovedati. Živeli! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Šta ste danas zgrešili? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 @Ana B. Zanimljivo zvuci tema. Ali nije Vam ovo veliki brat, pa da terate cirkuse. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Eto da malo okrenemo na šalu, od toga šta bi sve trebalo i šta je sve normalno može da se pukne... Лапис Лазули and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече Eto da malo okrenemo na šalu, od toga šta bi sve trebalo i šta je sve normalno može da se pukne... Popio gajbu piva. ?? No bre Ana koliko ja vidim ako nastavis sa tim vinom, pocece da ti se prividjaju i andjeli, a koliko vidim i u raju ces da zavrsis. ?? Поет and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Popio gajbu piva. ?? No bre Ana koliko ja vidim ako nastavis sa tim vinom, pocece da ti se prividjaju i andjeli, a koliko vidim i u raju ces da zavrsis. ?? Danas mi bio naporan dan, al me opustilo brate... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече Danas mi bio naporan dan, al me opustilo brate... Samo se ti opustaj. Hihi zamisljas raj i u raju... Hehe pa svasta nesto. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 15 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Zanimljivo zvuci tema. Ali nije Vam ovo veliki brat, pa da terate cirkuse. Hoce Anci da na bude IN. Da ne ispadne forum iz mode. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 @Liga Džentlmena Brate ligo, znam da se nece ljutis stuko si gajbu. Mani zajebancije, napisi dami da ti se dopada. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 ne znam da li imas zeludac za moju ispovest Ja kada se svesteniku ispovedam njemu posle tri dana nije dobro Ana B., Драшко and Flojd је реаговао/ла на ово 3 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Brate ligo, znam da se nece ljutis stuko si gajbu. Mani zajebancije, napisi dami da ti se dopada. Kojoj dami, dama sama ne pije Flojd and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Već me malo uhvatilo Ligo ne zameri ;) Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Al je meni dobro čoveče Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 24 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Brate ligo, znam da se nece ljutis stuko si gajbu. Mani zajebancije, napisi dami da ti se dopada. Haha mi nisam olizao gajbu, salim se ja malo. ?? Meni od tri piva nije dobro kamoli od cele gajbe. ? Rekoh jednoj da mi se svidja i ne provedoh se dobro. A Anci, eeee Anci mi je prijateljica, tako da momci navalite, divno je to devojce, za svaku preporuku. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 @Ana B. Sad bre brate ligo, ne razmisljaj mu se, ako je popusti bice kasno. A i kako da dozvolis dami da pije sama? Flojd and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука