Jump to content

Ispovedaonica

Оцени ову тему

Ana B.

Препоручена порука

пре 2 минута, Ana B. рече

Eto da malo okrenemo na šalu, od toga šta bi sve trebalo i šta je sve normalno može da se pukne... 

Popio gajbu piva. ?? No bre Ana koliko ja vidim ako nastavis sa tim vinom, pocece da ti se prividjaju i andjeli, a koliko vidim i u raju ces da zavrsis. ??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Popio gajbu piva. ?? No bre Ana koliko ja vidim ako nastavis sa tim vinom, pocece da ti se prividjaju i andjeli, a koliko vidim i u raju ces da zavrsis. ??

Danas mi bio naporan dan, al me opustilo brate...

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ana B. рече

Danas mi bio naporan dan, al me opustilo brate...

Samo se ti opustaj. Hihi zamisljas raj i u raju... Hehe pa svasta nesto.:smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ana B. Zanimljivo zvuci tema. Ali nije Vam ovo veliki brat, pa da terate cirkuse. :D:D

Hoce Anci da na bude IN. Da ne ispadne forum iz mode. ?

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena Brate ligo, znam da se nece ljutis stuko si gajbu. :D:D Mani zajebancije, napisi dami da ti se dopada. :D:D

• Хахаха 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

ne znam da li imas zeludac za moju ispovest:)) Ja kada se svesteniku ispovedam njemu posle tri dana nije dobro:))12:smeha:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Brate ligo, znam da se nece ljutis stuko si gajbu. :D:D Mani zajebancije, napisi dami da ti se dopada. :D:D

Haha mi nisam olizao gajbu, salim se ja malo. ?? Meni od tri piva nije dobro kamoli od cele gajbe. ?

Rekoh jednoj da mi se svidja i ne provedoh se dobro. A Anci, eeee Anci mi je prijateljica, tako da momci navalite, divno je to devojce, za svaku preporuku. :)

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

@Ana B. Sad bre brate ligo, ne razmisljaj mu se, ako je popusti bice kasno. :D:D A i kako da dozvolis dami da pije sama? :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...