Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Обавештење Мрачњаку: ово ти је била друга опомена. Знаш шта је следеће.

za sta?

Ja mislim da opomene ne smeju da se daju na licnom nivou i nahodjenju vec za krsenje pravilnika foruma, vredjanja ili stagod drugog... ja se vrlo trudim da te stvari ne radim...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Cekaj Aleksandre brate, kazes da "Istina" vredja nasu veru a vecu u istom postu kazes da oni imaju basne .

Kako to ?!

Pa i to je vredjanje njihove vere ...

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

za sta?

За прву не знам. Видео сам у евиденцији да си је имао. За ову другу сам ти објаснио.

Подели на овим сајтовима

Decko nema vise od 18 godina,tako ja vidim.A ako ima vise,onda znaci da nije napredovao dalje od te iste 18 godine.

opet vredjanje neistomisljenika....

Istina je vec na temi napisao da ima 20 god.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Cekaj Aleksandre brate, kazes da "Istina" vredja nasu veru a vecu u istom postu kazes da oni imaju basne .

Kako to ?!

Ја сам хришћанин и за мене је ислам баснословље. Ја нисам отишао на њихов форум да им то кажем (не желим да вређам њихова верска убеђења). Човек је дошао на хришћански форум да неаргументовано говори против хришћанства. У томе је разлика између мене и њега.

Подели на овим сајтовима

za sta?

За прву не знам. Видео сам у евиденцији да си је имао. За ову другу сам ти објаснио.

I prva je od tebe... ostali admini nemaju problem sa mojom licnoscu samo sa mojim pisanjem a to uglavnom resimo civilizovano i nikad ne stigne do opomena.... ti s druge strane imas malko drugacije arsine... ali ok, razumem i ne krivim te.

Odavno znam da s tobom ne smem da se kacim jer zeljno prizeljkujes situacije gde ces moci da praktikujes moci koje su ti date, ali u trenutku zaboravim da s tobom treba drugacije i da ne smem tebe da ljutim i zato se desavaju ove stvari... ( i dalje ne znam koje ali verujem ti da jesam pogresio... negde)

Svako dobro i ... prastaj...

Подели на овим сајтовима

Kako to ?!

Ја сам хришћанин и за мене је ислам баснословље. Ја нисам отишао на њихов форум да им то кажем (не желим да вређам њихова верска убеђења). Човек је дошао на хришћански форум да неаргументовано говори против хришћанства. У томе је разлика између мене и њега.

cekaj znaci li to da ja tebe priumim u kucu ti mi kazes da ne postujes moju vjeru , znaci li to da treba da te izbacim iz kuce? ? ?

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

za sta?

I prva je od tebe... ostali admini nemaju problem sa mojom licnoscu samo sa mojim pisanjem a to uglavnom resimo civilizovano i nikad ne stigne do opomena.... ti s druge strane imas malko drugacije arsine... ali ok, razumem i ne krivim te.

Odavno znam da s tobom ne smem da se kacim jer zeljno prizeljkujes situacije gde ces moci da praktikujes moci koje su ti date, ali u trenutku zaboravim da s tobom treba drugacije i da ne smem tebe da ljutim i zato se desavaju ove stvari... ( i dalje ne znam koje ali verujem ti da jesam pogresio... negde)

Svako dobro i ... prastaj...

Опроштено ти је. Свако добро и теби. Не гурај нос тамо где ти није место (посао администрације) и све ће бити у реду.

Подели на овим сајтовима

Опроштено ти је. Свако добро и теби. Не гурај нос тамо где ти није место (посао администрације) и све ће бити у реду.

razumeo!

PS. moracu da poradim na sarkazmu...

Подели на овим сајтовима

Da, ali za vodjene dijaloga je potrebna velika shirina i razumenje. Ne mozemo ocekivati od inoslavnih i ateista da pisu i razmisljaju kao mi - to je apsurdno. Zsto postoji IKONOMIJA, i prema kojima se se upotrebljava - to i sam dobro znas (prema onima koji su van Crkve).

To sto je covek dosao na nas forum, po mom uverenju, nije slucajno.

Nesto ga sigurno zadrzava. Pa cak i da su prozelitisticki razlozi, iako ih ne vidim , niti verujem da 0,01 % ljudi mogu nesto da uticu na pravoslavnom forumu.

Mislim da trebate mnog popustljiviji da budete, ako vec imate Dijalog na forumu.

Iako oni (inoslavni) grese pa cak i ako nas pogresno klevetaju, treba da im pokazemo ljubav, razumevanje, strpljenje i shirinu ....

U tom smislu Andrej je stvarno neprikosnoven, svi treba od njega da ucimo. Zato i covek ima uspehe u svedocenju.

Подели на овим сајтовима

Braco ovakve teme nemaju smisla, u redu je da se priblizimo i bolje upoznamo jedni sa drugima, ali cim dodje do prvih ne slaganja (a koje su neminovne usled velikih razlika) nastaje polemika koja vodi dalje u ovo sto se sada desava...

Није проблем да се на оваквим темама износе и разлике, да се износе догмати своје вере. Међутим, оног тренутка када неко почне те разлике да износи у стилу "ви не знате истину", "истина вас боли" и слично, е онда следе санкције. Никакво исламско "мисионарење" и агитовање на православном форуму, који ради по благослову епископа, неће бити толерисано. Упознавање - ДА, прозелитизам - НЕ. Поготово не простачки прозелитизам.

Подели на овим сајтовима

razumeo!

PS. moracu da poradim na sarkazmu...

Биће нешто од тебе. Ниси ти џабе овде. Мисли Бог и на тебе.  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

znaci li to da ja tebe primim u kucu ti mi kazes da ne postujes moju vjeru , znaci li to da treba da te izbacim iz kuce? ? ?

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

Braco ovakve teme nemaju smisla, u redu je da se priblizimo i bolje upoznamo jedni sa drugima, ali cim dodje do prvih ne slaganja (a koje su neminovne usled velikih razlika) nastaje polemika koja vodi dalje u ovo sto se sada desava...

Није проблем да се на оваквим темама износе и разлике, да се износе догмати своје вере. Међутим, оног тренутка када неко почне те разлике да износи у стилу "ви не знате истину", "истина вас боли" и слично, е онда следе санкције. Никакво исламско "мисионарење" и агитовање на православном форуму, који ради по благослову епископа, неће бити толерисано. Упознавање - ДА, прозелитизам - НЕ. Поготово не простачки прозелитизам.

Ja verujem da u su mnogo CUDNI putevi gospodnji...

Ako je jedan Savle (gonitelj) postao hriscanin ...Bog moze i od muslimanskog misionara da napravi hriscanskog misionara...Ali u to treba verovati i raditi na tome.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...