Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

xexex bojimo se istine , slobodno zakljucaj , pametnije nista nisam ni cuo od kad sam na ovom forumu . svako dobro . Sellam Alejkum

Pa ti nisi ni dosao da cujes,nego da lupas,jeste da lupas.

Ti ces teologa da ucis njegovu veru.

Ja se bar ne klanjam kamenu?Posle mi imamo idole.Daj procitaj ti ponovo ovo sto sam ti napisao,pa vidi ko je napisao Islam.Vidi se da ti neki mladi i napaljen.Ali posto nemas neko teolosko iskustvo bolje se ne upustaj ni u hriscanstvo,jer nemas pojma o njemu,a tek o Islamu,jer o njemu znas 10% od onoga sto treba.

Treba da znas sve vere,da budes objektivan da bi mogao da vodis neki dijalog.

Подели на овим сајтовима

xexex bojimo se istine , slobodno zakljucaj , pametnije nista nisam ni cuo od kad sam na ovom forumu . svako dobro . Sellam Alejkum

Ако је истина то шро ти пропагираш, онда смо сви у великом бедаку. Најпаметније би било да сви сложно извршимо самоубиство.

Свакако, добијаш прву опомену (после треће летиш са форума).

Подели на овим сајтовима

ja ne propovjedam nista , samo kazem da nemate pravo a ni osnove da vrjedjate vjeru i Muhamemda a.s , i da izvrcete pricu kako je nastao Kur'an , kad ni sami ne znate kako je doslo do zimjena Biblije . ne znam zasto se toliko plasite. sto sam vise na ovom forumu sve vise se bojim da ne postanem ateista. ne daj Boze.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

Na slici je prikazan Alah kako sedi na

prestolu. Na njegovim grudima nalazi se mesečev srp. Dakle,

Alah je samo jedan idol, lažni bog!

Kada je Muhamed počeo da prima vizije u pećini na planini Hira, nedaleko od Meke, Varak (rimokatolički rođak Muhamedove žene), postao je duboko umešan u interpretiranje vizija koje su davane Muhamedu. I na kraju, iz toga je proizašla sveta knjiga islama zvana „Kuran“ koja sadrži većinu Muhamedovih vizija. Interesantno je zapaziti da su u svom ranom stadijumu, Muslimani dobili i zaštitu katoličkih kraljeva zato što su Muhamedova otkrivenja bila vezana uz devicu Mariju.

------------------------------

sad da rezimiramo :

vi ne znate dal je Bog na toj slici , jer u Isalmu ne postoje slike

vi ne znate kako je Muhammed primio objavu , a ne znate ni kako je Isus primio objavu jer niste bili tamo

ne znate ni zasto se vatikan smatra djavoljom zemljom

ne znate zasto su izmiljsni pape, episkopi i dr poglavari

ne znate uopste plan Stvoritelja

ne znate sta je bilo prije niti sta ce biti u buducnosti

samo filozofiranje i nagadjanje , tako pokusavate predstaviti Hriscanstvo kao jedinu vjreu

ne znam ni ja , ali vi kao da ste i sami bogovi tj Boziji ljudi , pa vam se sve cini tako jasno i istinito ,

covjek zna onoliko koliko je odredjeno , ni manje ni vise od toga ne moze preci

filozofija je nauka koju su najvise gajili ateisti i cionisti

religija postoji od postanka svijeta , vjerovanje u stvoritelja i u kraj ovog svjeta postoji od kad je prvo bice stvoreno na zemlji

zapravo Mojsiju je data knjiga kao i Davidu , dal u te knjige vjerujete ili mislite da je Hriscanstvo i Biblija jedina istina , a da prije Biblije 2 knjige nisu bitne i da su pisane od strane nepismenih kao sto kazete za Muhammed-a ,

dal vjeujete u Toru i Zebur kao svete Knjige ili ih poricete ?

* * *vjera je u srcima ljudi a ne na papiru * * *

Ok,evo redom!

-Ne vidi se Bog na toj slici,nego idol,koji je proglasen Bogom,Allahom.

-Isus nije primao objavu kao Muhamed,za Isusovo svedocanstvo postoje mnogo ljudi,a za Muhameda,KO-NIKO!

-Ajde prosvetli nas zasto se zove djavoljom zemljom.

-Znamo zasto su izmisljani svi episkopi i pape,jer je tako Isus rekao.A vama ko je rekao da postoji muftija i da mu na kolima pise MUFTY!Vozi Misko.

-O Planu znamo onoliko koliko je potrebno.

-Znamo onoliko koliko trebamo da znamo.

-Teologija nije filozofiranje.Mi smo starija vera od vase,znaci filosofiramo vise od vas 600 godina,imaj makar postovanja.Toliko o objektivnosti.

-Prov nauci sta je filosofija,to i jeste nauka u kojoj nisu bitni dokazi,to mi govori da nemas vise od 18 godina i da nisi procitao ni jednu knjigu nekog filozofa.Filozofija je nauka koja se ne bavi istinom,nego sveopstim pitanjiam,ne moze da se posmatra u pitanju buducnosti!

-Nauka se isto ne bavi istinama,a tek filosofija.

Iz vidjenog ti nemas pojma ni u sta verujes.Naucio si nekoliko "cinjenica" vezanih za Islam i sad mislis da si neki veliki faktor i ti ces sad da nas naucis Islamu.Kako da me naucis Islamu,kad pojma nemas o mojoj veri.Ajde bolje idi sa foruma,nego da te slusamo,dosao sa 18.godina da uci teologe sta je hriscanstvo.

Подели на овим сајтовима

ja ne propovjedam nista , samo kazem da nemate pravo a ni osnove da vrjedjate vjeru i Muhamemda a.s , i da izvrcete pricu kako je nastao Kur'an , kad ni sami ne znate kako je doslo do zimjena Biblije . ne znam zasto se toliko plasite. sto sam vise na ovom forumu sve vise se bojim da ne postanem ateista. ne daj Boze.

А ти имаш право да на православном форуму вређаш хришћанску веру и да говориш нешто што нема упоришта у библијској науци и историји, већ само у вашим баснама? Шта чекаш? Ја да сам на твом месту, одавно бих био атеиста.

Друга опомена

Подели на овим сајтовима

Рекох, није тачно да су писци Библије били неписмени људи. Апостол Лука је био лекар, апостол Павле јеврејски теолог, итд. О дискредитацији нећу да говорим. Свима је овде јансо ко прича напамет.

Jevandjelja su bila anonimna sve do drugog veka kad je neko resio da spoji dela s imenima, naravno, ni u jednom jevandjelju ne postoji direktna naznaka ko je autor niti se autori pominju u bilo kojem kontekstu, tako da se tom poslu pristupilo pomalo proizvoljno... imas na netu puno naucno istorijskih studija o autorima biblije... Ti volis da verujes  u jednu varijantu jer ti se tako svidja... a istina je katkad sasvim drugacija (ma koliko nam se ne svidjala)

Ово упште није тачно.

Готово већина књига новог завета су потписана и тачно се зна и види ко је писао. Има нека "непотписана" али се по стилу писања зна ко је аутор....

Мрачњак, други пут обрати пажњу када читаш Св. Писмо на то шта си рекао , видећеш да се помињу аутори...посебно Павлове посланице...и на почетку и на крају се помиње ауторово име.

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Za sta dobi covek opomenu?

Хоћеш да ти се исповедим???

Necu da mi se ispovedis!

opet arogancija...

Milslim da je pristojno cak i kad kaznjavas da das obrazlozenje... onako covecanski.... i u zatvor kad te salju procitaju ti optuznicu i presudu.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

VI NEMATE PRAVO DA VREDJATE NIKOGA NA ZEMLI , A POGOTOVO VJERU ISLAM KAO NI OSTALE VJERE PA TO RADITE UPRAVO SADA.

Pa ti nisi ni dosao da cujes,nego da lupas,jeste da lupas.

Ti ces teologa da ucis njegovu veru.

Ja se bar ne klanjam kamenu?Posle mi imamo idole.Daj procitaj ti ponovo ovo sto sam ti napisao,pa vidi ko je napisao Islam.Vidi se da ti neki mladi i napaljen.Ali posto nemas neko teolosko iskustvo bolje se ne upustaj ni u hriscanstvo,jer nemas pojma o njemu,a tek o Islamu,jer o njemu znas 10% od onoga sto treba.

Treba da znas sve vere,da budes objektivan da bi mogao da vodis neki dijalog.

da slazem se , sa tim da ja nema znanje o svim vjerama , ali ni ti nemas znanje o Islamu, pa te ja ne osudjujem , klanjamo se kamenu ? e moj brate da znas o cemu pricas , tom kamenu se okrecemo samo zato jer je to Boziji hram , postojao jos prije Muahammeda , ali se ne molimo kamenu , vec Bogu , stvoritelju svih svjetova .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

NECETE NI VI MILIJARDU VJERNIKA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI UCITI STA JE ISLAM . Slobodno banujte , kao da zavisim od vaseg foruma , inace ja sam haker ,mozda se vidimo opet

, neka mi Bog oprosti na svim rjecima koje sam pogresno rekao , Amin ,

kad vi vrjedjate to je "savetovanje"

a neko od nas ako sta kaze provokacija i vrjedjanje

, ja sam ponosan sto sam musliman i sto sam dobar covjek , jos jednom Sellam Alejkum , vjera nije na papiru vec u srcu.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

VI NEMATE PRAVO DA VREDJATE NIKOGA NA ZEMLI , A POGOTOVO VJERU ISLAM KAO NI OSTALE VJERE PA TO RADITE UPRAVO SADA.

E ovde gresis... aleksandar je admin/ teolog sto znaci da moze da radi sta mu se prohte...

Подели на овим сајтовима

Za sta dobi covek opomenu?

Хоћеш да ти се исповедим???

Necu da mi se ispovedis!

opet arogancija...

Milslim da je pristojno cak i kad kaznjavas da das obrazlozenje... onako covecanski.... i u zatvor kad te salju procitaju ti optuznicu i presudu.

Црвеном бојом може да пише само модерација и администрација сајта. Нисам дужан да теби објашњавам зашто је неко други добио опомену. Њему сам објаснио. А сада да и теби објасним: имаш опомену због троловања и уплитања у посао администрације и политику форума.

Подели на овим сајтовима

Nemoj Aleksandre da ga banujes.Ignorisacemo ga.Covek trazi da mu postavim tekst,a posle se busa nesto?

@Mracnjakk-Jel vidis ti da on ovde iznosi miljenja kao da su teolozi maloumnici,a kao mi ostali degenerici,samo on zna istinu.Svako od nas veruje da zna istinu,ali nacin na koji je on propagira je stvarno jadan.

Dolazi i govori nama da Isus nije Bog.Jos nam govori da Isus za sebe nije tvrdio da je Bog.Jel to vredno paznje?

Jos covek ne zna sta je filosofija,pa kaze-filozofija je nauka koju su najvise gajili ateisti i cionisti

Jel posle ovoga moze neki dijalog da se vodi,covek misli da je cela hriscanska teologija filosofija..ejjj?Decko nema vise od 18 godina,tako ja vidim.A ako ima vise,onda znaci da nije napredovao dalje od te iste 18 godine.

Подели на овим сајтовима

Црвеном бојом може да пише само модерација и администрација сајта. Нисам дужан да теби објашњавам зашто је неко други добио опомену. Њему сам објаснио. А сада да и теби објасним: имаш опомену због троловања и уплитања у посао администрације и политику форума.

Blago tebi... ti bar mozes da delis opomene kako ti se neko ne svidja...

izvinjavam se sto sam pisao crveno... Mogu li videti pravilnik foruma gde je objasnjeno ovo pravilo da ne bih u buducnosti pravio iste greske?

trolovao nisam tako da se za to ne izvinjavam. Govorenje istine nikad ne moze biti trolovanje greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...